Cikkek

A keddi BL-blama után szombaton a bajnokságban kell bizonyítania a csapatnak. A Deportivo vendégei leszünk, és mindenképp három pontot kell szereznünk. Ami persze nem lesz könnyű, látva a csapat jelenlegi állapotát.

Nehéz helyzetben vagyunk, annak ellenére, hogy a bajnokságban még veretlenek vagyunk. Reméljük ez még sokáig így is marad. Jobb csapat vagyunk a Depornál, de ezt mostanában még náluk gyengébb gárdák ellen sem tudtuk nagyon bizonyítani. A támadójáték enyhén szólva is akadozik. Hátul még csak-csak rendben vannak a dolgok, de a kapu előtt már vannak bajok. Pedig megvannak a helyzetek, de valami érthetetlen módon csak a 10%-át értékesítjük. És ez miatt a kilátástalan játék miatt, és a helyzetek ipari méretű elhibázása miatt vagyunk ebben a nem éppen rózsás helyzetben.

De az igazi szurkoló attól igazi szurkoló, hogy még ebben a helyzetben is bízik, remél, és újra csak bízik. Minden nap nem eshet, talán a szombati nap lesz az, amikor végre tudásához mérten játszik a csapat hosszú idő után.

Nem lesz egyszerű feladat a három pont begyűjtése Galíciában, de egyszerűen nincs más lehetőségünk. Összeszorított fogakkal, csakazértis alapon oda kell tennie magát a csapatnak! Kell az a bizonyos Atléti-szív!

Sajnos a gondok a héten csak nőttek, mert az eddigi két sérült (Koke, Carrasco) mellé csatlakozott Filipe Luís is. 

Az Atlético 19 fős utazó kerete: Moyá, Oblak, Juanfran, Vrsaljko, Godín, Savic, Giménez, Lucas, Thomas, Gabi, Saúl, Gaitán, T.Moyá, A.Fernández, Griezmann, Gameiro, F.Torres, Correa, Vietto.

A mérkőzés szombaton 16:15-kor kezdődik, a Sport2 Tv élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!! 

Hozzászólások  

#1 Hajpa-yes 2017-11-03 16:34
Megnézném Augustot a bajnokin végre.
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.