Cikkek

Szerdán este az Elche ellen kell továbbjutnunk a Spanyol-kupában. Az odavágón 1-1-es döntetlent értünk el, eléggé tartalékos összeállításban. Hazai pályán csak a győzelem elfogadható a harmadosztályú ellenféllel szemben!

Elche-ben egy tartalékos, és motíválatlan B csapat lépett pályára. A meccs elején könnyűnek is tűnt a párharc, Thomas góljával vezettünk is. Aztán a második félidőben szépen elhitettük az ellenféllel, hogy van keresnivalója. Kaptak egy véleményes büntetőt, amit persze értékesítettek is. Utána volt pár nehéz percünk, de végül maradt az 1-1.

Ezúttal nem fér bele semmiféle könnyed játszadozás, hazai pályán a több gólos győzelem az elvárható eredmény. Most is kikerült a keretből pár meghatározó játékos, de még így is izmosabb a keret, mint az odavágón. 

Pár gyengébbre sikeredett szereplés után, kezd végre a csapat valós tudása szerint játszani. A Roma elleni BL-meccsen főleg a második félidőben voltunk jók, és lőttünk végre gólokat. A hétvégi Levante elleni mérkőzésen pedig már végig úgy játszottunk, ahogy az elvárható. Szerencsére ez gólokban is megmutatkozott, ötször vettük be a valenciai csapat kapuját. Reméljük hogy az Elche ellen is hasonló lesz a góltermés!

A biztos továbbjutást szem előtt tartva, azért Simeone lehetőséget fog adni pár játékosnak, akik kevesebb szerephez jutottak eddig. Valószínű, hogy egy "vegyes" csapat fog pályára lépni, ötvözve néhány cserepedról érkezőt, a stabil kezdőkkel. Egy játékos szereplése tűnik biztosnak, ő pedig Moyá. A többiek sorsáról Cholo dönt szerda este.

Az Elche elleni 16 fős keret: Moyá, Werner, Vrsaljko, Savic, Lucas, Giménez, Thomas, Koke, Saúl, Carrasco, A.Fernández, Gaitán, Griezmann, F.Torres, Vietto, Correa.

Meglepő, hogy ezúttal a B csapatból senki sem lett behívva, pedig Sergi, Keidi, vagy A.Moyá már többször megfordult a keretben. Juanfran továbbra is sérült, Oblak, Godín, Gabi, Gameiro, és Filipe Luís pedig pihenőt kapott ezúttal.

A mérkőzés szerdán 21:30-kor kezdődik, a DigiSport2 élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!!

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.