Cikkek

Fontos idegenbeli bajnoki találkozó következik csapatunk számára vasárnap délután. A Celta Vigo vendégei leszünk a 9. fordulóban. Nem nagyon megy a gárdának mostanában, a BL-ben elég rosszul állunk a csoportban, és a két legutóbbi bajnokinkon is csak 1-1 pontot szereztünk. Ennek ellenére a ligában jól állunk, még veretlenek vagyunk. Viszont kisebb hullámvölgyben van a csapat, a legutóbbi négy meccsünkön nem győztünk, és mindössze két gólt szereztünk. Ezen a mutatón kell nagyban javítanunk vasárnap. Csak a győzelem az elfogadható eredmény!

Nagyot kell javulnia a csapatnak, ha be akarja gyűjteni a három pontot a Celta ellen. A legutóbbi meccseken látott elképzelés nélküli gyenge játék nem lesz elég Vigoban. A Celta a kezdeti botladozások után kezd magára találni, és biztos hogy nem fogja könnyen adni a bőrét. De mi jobb csapat vagyunk, igaz, ezt a pályán kell bizonyítani. 

Bizonyítani kell a szurkolóknak is, akik az utóbbi hetek gyengébb játéka miatt vannak kissé "érdekes" hangulatban. Tényleg rossz volt nézni a gárda játékát, talán a Barcelona ellen játszottunk jobban, de a két BL-meccs, és a Leganés elleni idegenbeli bajnoki elég rosszul sikerült. Pedig mindegyik meccset megnyerhettük volna, ha a helyzeteink legalább felét értékesítjük.De sorra maradnak ki a jobbnál-jobb lehetőségek, és úsznak el a pontok is ezzel együtt. Az előző idényben a csapatot szinte a hátán vivő Griezmann mintha teljesen lebénult volna, képtelen betalálni a kapuba, de még jó megoldást is választani néha. Hiába zárunk jól legtöbbször hátul, a csapat támadóegységének bénultsága miatt nem jönnek az eredmények. Gameiro sérülés után még keresi a formáját, Torres is csak árnyéka önmagának. Vietto nem ez a szint, úgy tűnik, ezt már Simeone is belátta, hiszen szerencsére régóta nem játszik az argentín. A másik gaucho, Correa, a kezdeti jó forma után kicsit visszaesett, de benne még "mozog valami". Így állnak jelenleg a csatáraink, ami nem nagyon biztató...

De itt a lehetőség "visszatérni", hiszen a Celta minden bizonnyal támadólag lép fel hazai pályán, és így nekünk is lesz esélyünk a gólszerzésre. Hacsak nem áll be a galiciai gárda védekezni. Mert a zárt, betonfal-szerű védekezés ellen teljesen impotens a játékunk, amit sajnos rendre bizonyítunk is. De bízzunk benne, hogy otthonában a Vigo támadni is akar majd... :) 

Szóval minden szempontból is fontos bajnoki elé nézünk, hiszen kell a három pont, ha nem akarunk leszakadni az élmezőnytől. Meg kell emberelnie magát a támadó-szekciónak, bárki is lépjen közülük pályára vasárnap délután. Győzni kell, nincs mese. Profi csapatról beszélünk, gáz is lenne, ha a tét miatt görcsölne a gárda. Össze kell szednie magát mindenkinek, hiszen ebből a gödörből együtt kell kikászálódni. Végre a valós tudását kell mutatnia a csapatnak. Ha így lesz, meglesz a győzelem. Másra gondolni sem szabad...

A mérkőzés vasárnap 16:15-kor kezdődik, a Sport1 Tv élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!! 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.