Cikkek

Biztos győzelmet aratott csapatunk a Celta Vigo otthonában. Nem úgy indult a meccs hogy ennyire egyértelmű lesz a vége, de az ellenfél kapusának nagy hibája sokba került a hazaiaknak. Mi éltünk a lehetőséggel, így egy nehezen kivívott siker helyett végül könnyed győzelmet arattunk.

A mérkőzés elején felváltva forogtak veszélyben a kapuk, bár nagy helyzet nem alakult ki. Lino révén jártunk a legközelebb a gólhoz, de a hazai kapus védeni tudott. A 25. percben viszont a Celta kapusának nagy bakija miatt egy büntető+piros lap kombóhoz jutottunk. Hermoso ívelt a kapu elé, de lecsúszott a beadás, és úgy tűnt, a hazai hálóőr könnyedén lehúzza a labdát. De kiejtette, ott termett Morata, elpöckölte a labdát, a kapus viszont Moratát "pöckölte el", így jöhetett a büntető, a játékvezető pedig kiállította a nagyot hibázó kapust. A tizenegyest Griezmann biztosan értékesítette. A félidőig még Lino lövését védte a hazai cserekapus. Így egy gólos vezetéssel vonulhattunk szünetre.

A második játékrészben sokáig semmi sem történt, egészen a 64. percig. Akkor viszont nem semmi jelenetnek lehettünk szemtanúi. Griezmann indult el a labdával a saját térfeléről, senki sem tudta megállítani, még a szerencse is vele volt egy visszapattanó labdánál. Már a tizenhatoson belül járt, és kereste a hosszún érkező Moratát. Látta ezt a kapus is, ki is lépett kicsit a kapuból, Griezmann pedig beadás helyett a rövidbe lőtt. Rendesen megetette a kapust! :) A 70. percben pedig a meccset is végleg eldöntötte a francia. Correa passzával Morata száguldott a kapu felé, a büntetőterületen belül a támadást kísérő Molinához játszott, aki nagyszerűen centerezett, érkezett Griezmann, és a kapu közepébe lőtt. Ezután még Oblak védett egyet, majd Koke lőhetett volna gólt, de hárított a kapus. Így maradt a biztos győzelem, 3-0!

Sima lett a vége, pedig nem úgy indult. A tabella végén szerénykedő Celta nagyon összeszedte magát erre a meccsre, és az összecsapás elején jól is játszottak. Viszont a kapusuk nagy hibája megpecsételte a sorsukat. Valószínűleg ennek ellenére is nyertünk volna, így viszont könnyedén gyűjtöttük be a három pontot. 

Nagyon sok jó teljesítményt láthattunk ma is, főleg Koke játéka tűnt ki a mezőnyből. Na meg persze a három gólos Griezmann zsenije is nagyon kellett. A védelmünk néha nem tűnt túl stabilnak, de ez a sok hiányzó miatt várható is volt. Viszont kapott gól nélkül lehoztuk a meccset! Reméljük sokáig folytatjuk még ezt a remek szériát!

Aúpa Atléti!!!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.