Cikkek

Mintha csak valami rossz álomban lennénk... A szerdai szerencsétlen meccs után, ezúttal a vasárnapi sem sikerült túl jól. Most a Sevillának ajándékoztunk három pontot. Csakúgy mint szerdán a Bilbao ellen, most a Sevilla ellen is jobbak voltunk, végig domináltuk a meccset, de mintha be lennénk oltva gól ellen, annyira nem jön össze semmi az ellenfél kapuja előtt. A szerencsével is igencsak hadilábon álltunk ma is, és természetesen a játékvezetés is újra csak minket büntetett. Ezek sokasága összesen már sok volt, így történhetett meg, hogy a kiesőjelölt Sevilla is le tudott győzni minket.

Nemrég pedig még szinte szárnyalt a csapat, sorra nyertük a bajnokikat, és ütöttük ki az ellenfeleinket a spanyol-kupából. Köztük volt a Sevilla is, akik kőkemény betonbunkerrel érkeztek anno a Metropolitanoba, és ez most sem nagyon változott a hazai pályájukon sem. Visszaálltak a kapujuk elé, és a kontrákra rendezkedtek be. Egy ilyen után a 15. percben gólt szereztek, "apró" szépséghiba, hogy a gólt szerző játékos Kokét a kapufának lökte a fejes előtt, de még csak nem is videóztak az esetnél... Ezután sorra jöttek a helyzeteink, szinte felbillent a pálya, annyira visszaállt az ellenfél. Lino lőtt mellé nagy helyzetben, majd Morata fejelt kapufát. Nem sokkal később ismét ő volt a főszereplő, egy felpattanó labda alól simán kilökték a tizenhatoson belül, természetesen nincs büntető. Pedig a védő csak Moratát figyelte, a labdát egyáltalán nem, de persze itt sem látott semmit a spori... Nem sokkal a félidő vége előtt maradt ki a legnagyobb helyzetünk: egy nagyszerű összjáték után Morata már csak a kapussal állt szemben, de sajnos belebombázta a labdát... A szünet előtt Moratát terítették le a térfelünk közepén, persze itt sem látott semmit a jó sporttárs, pedig komoly ütközés volt, Morata nem is tudta folytatni a játékot. Se szabadrúgás, se lap...

A második játékrészben folytattuk az inváziót, az ellenfél csak védekezett. Sajnos megint sok helyzetet kihagytunk, még az oly biztos végrehajtó Depay is többször hibázott. Egy alkalommal megint igen komoly máknak lehettünk szemtanúi, egy gólba tartó labdát a vonalról kirúgtak, onnan Depay lábára pattant a labda, majd pár centivel a jobb kapufa mellett kipattant. Ha nem látjuk, nem hisszük el, hogy ilyen megtörténhet... Ezután Hermoso fejelt nem sokkal a kapu fölé, majd Llorente lövését védte a kapus. De Paul zseniális átadásával Lino egyedül tört kapura, de sután találta el a labdát, így odalett a helyzet. Telt az idő, és nagyon nem akart menni a dolog... Az ellenfél teljesen feladta a támadás lehetőségét, mindössze egy lesgólra futotta az erejükből. De sajnos megúszták a helyzeteinket, és sikerrel kibekkelték a meccs hátralevő részét. 

Sajnos ma pont nélkül maradtunk. Mintha a szerdai rémálom vált volna újra valóvá, ma is egy elég szerencsés ellenféllel volt dolgunk. Ma is odafújt rendesen a bíró, és sajnos ma is kihagytuk az összes helyzetünket. Mindkét e heti meccsen rengeteg lehetőséget puskáztunk el, pedig abszolút nekünk állt mindkét találkozó. Elég fáradtnak tűnik a gárda, lehet ez is magyarázat arra, hogy nem nagyon jó a koncentráció az ellenfél kapuja előtt. Jó lenne ha a következő héten pihenhetne eleget a csapat, mert a szombati Las Palmas elleni meccset mindenképpen meg kell nyernünk. Nagyon komoly kis sorozat következik, ezen a héten lesz csak idő lazítani, mert utána ismét szerda-szombati ritmus következik. 

Jó lenne kijönni ebből a szerencsétlen sorozatból, mert rámehet szinte minden. A spanyol-kupában nagyon nehéz visszavágónk lesz, de még állunk! A BL csak most következik, de ott egy kiváló formában lévő Inter lesz az ellenfelünk. De még ott is állunk! A bajnokság az már más tészta... Ott igen komoly már a hátrányunk, nehéz lehet odaérni a végén. De az első kettő még esélyes, ezért is kell a pihenés, a frissesség, mert mindkét ellenfélnél jobbak vagyunk, ha a valós tudásunkat tudjuk hozni. Na és persze elkelne már nekünk is egy kis szerencse...

Aúpa Atléti!!!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.