Cikkek

Biztos előnyből vághatunk neki a csütörtöki moszkvai EL-visszavágónak. Múlt héten 3-0-ra győztük le az orosz listavezető Lokomotív Moszkvát. 

Nem csak a háromgólos előny, hanem az odavágón látott minőségi különbség a csapatok közt is bizakodásra adhat okot. Nem sok momentuma volt az orosz gárdának az első meccsen. Elég defenzív felfogásban játszottak Madridban, annál azért támadóbb játékra számíthatunk csütörtökön. Az időjárás sem ígérkezik ideálisnak, mínuszokat jósolnak Moszkvába, a mérkőzés idejére. De persze profi csapat lévén ezzel nem is kell foglalkozni. Főleg úgy, hogy Koppenhágában hóesésben játszottunk, és győztünk 4-1-re! :) 

Mi egy Celta elleni győztes bajnokival hangoltunk csütörtökre, érdekes módon a Lokomotív hétfőn este játszott bajnokit, és győzött 2-0-ra az Ural csapata ellen. Nem tartalékoltak a moszkvaiak, az első csapatuk lépett pályára hétfőn. Bár lehet, hogy a 3-0 miatt a visszavágót már nem tartják túl fontosnak, ki tudja?

Kissé foghíjas kerettel utazott a csapat Moszkvába. Savic eddig is sérült volt, de most csatlakozott hozzá a vasárnap csúnya rúgást kapó Costa, és Gameiro is sérülés miatt maradt Madridban. Elutazott viszont több fiatal a B csapatból (San Román kapus, Sergi védő, Moreno és Olabe kp.), lehet, hogy közülük valaki lehetőséget is kap csütörtökön. Persze jó lenne Moszkvában is győzni, de a biztos továbbjutás a lényeg!

Az Atlético 20 fős utazó kerete: Oblak, Werner, San Román, Juanfran, Vrsaljo, Godín, Giménez, Lucas, Filipe Luís, Sergi, Thomas, Koke, Saúl, Gabi, J.Moreno, Olabe, Vitolo, Griezmann, F.Torres, Correa.

A mérkőzés csütörtökön 17:00 órakor kezdődik, a DigiSport1 Tv élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!!    

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.