Cikkek

A csütörtöki EL győzelem után, újra a bajnokságban kell nyernie a csapatnak. A Celta Vigo érkezik a Metropolitano-ba, akik ellen be kell gyűjtenünk a három pontot.

A múlt hétvégi kiábrándító, és gyámoltalan játék után, csütörtökön ismét jó teljesítményt láthattunk a csapattól. 3-0-ra győztük le az orosz listavezető Lokomotív Moszkvát. A Celta ellen is hasonló teljesítmény szükséges. Nem lesz könnyű meccs, mert a galíciaiak képesek nagyon jó teljesítményre, bár az idegenbeli mutatójuk nem túl fényes. Jelenleg a 9. helyen állnak a ligában. Az őszi idényben 1-0-ra győztünk Gameiro góljával a Balaídos-ban. Hazai pályán is a győzelem a célunk!

A múlt hétvégi gyenge játék után, nyolc pontra nőtt a hátrányunk a listavezetővel szemben. A célunk nem lehet más, mint hogy ezt újra csökkentsük, ehhez pedig kellenek a győzelmek. Ahhoz is persze, hogy a hátunk mögött lévőket a helyükön tartsuk - mögöttünk! 

A csütörtöki játék bizakodásra adhat okot, hogy a múlt hétvégi rossz teljesítmény csak kisiklás volt. A Lokomotív ellen gyakorolhattuk a felállt védelem elleni játékot, amivel várhatóan a Celta ellen is találkozni fogunk. Az oroszok ellen jól oldottuk meg a feladatot, remélhetőleg a vigoiak ellen is menni fog a gólszerzés. Annyiban azért nehezebb dolgunk lesz a Celta ellen, hogy az oroszokkal ellentétben ők nem eleve feltartott kézzel fognak érkezni a Metropolitano-ba.

Savic kivételével az egész keret együtt készülhetett, ez jó hír, hiszen csütörtökön Oblak és Godín sem tudott ott lenni a pályán a moszkvaiak ellen. De mindketten rendben vannak már, együtt készültek a kerettel. Az még kérdés mennyit bírnak, Simeone biztosan csak teljes értékű játékost állít a kezdőbe. De mindkettőjüknek megvan az esetleges helyettese, Werner és Lucas személyében. De bárki is alkossa a kezdőcsapatot, csak győzelem lehet a végeredmény! :) 

Az Atlético 18 fős kerete: Oblak, Werner, Juanfran, Vrsaljko, Godín, Giménez, Lucas, Filipe Luís, Thomas, Koke, Gabi, Saúl, Vitolo, Correa, Griezmann, F.Torres, Costa, Gameiro.

A mérkőzés vasárnap 16:15-kor kezdődik, a Sport2 Tv élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!! 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.