Cikkek

Hétközi fordulóval folytatódik a bajnokság csapatunk számára. Szerda este a Leganés érkezik a Metropolitano-ba.

Nagyszerű győzelmet arattunk vasárnap este a Sevilla ellen. Rég látott hatékonysággal termelte a csapat a gólokat, meg sem álltunk ötig. Sokan szorosabb meccsre számítottak, hát nem úgy alakult. Sikerült méltó módon visszavágnunk a kupakudarc miatt. Pár nap elteltével újra bajnoki meccs következik, reméljük, hogy a csapat ott folytatja, ahol Andalúziában abbahagyta.

A Leganés-nek nincsenek jó napjai a ligában, egy hónapja nem tudnak meccset nyerni. Ha úgy játszunk mint vasárnap, ezúttal sem terem nekik babér. Jelenleg a 13. helyen állnak a bajnokságban. Persze az ilyen meccsek sosem könnyűek. A Leganés képes bravúros eredményre is, például kiverték a spanyol-kupából a városi riválisunkat is. Mi biztosan nem fogjuk félvállról venni a meccset, de nem lesz egyszerű menet, az biztos. Minden bizonnyal foggal-körömmel fognak védekezni, nem fogják könnyen adni a bőrüket. De győznünk kell ellenük, és győzni is fogunk! 

Jó szériában vagyunk az utóbbi hetekben, és reméljük, hogy ez még sokáig így is lesz. Öt bajnokit nyertünk zsinórban, plusz a két Európa Liga meccset is. A Leganés ellen folytatni kell a győzelmi szériát, továbbra is nyomást gyakorolni a listavezetőre. Bízzunk benne, hogy a hétfői átigazolási ügyek nem zavarják meg a gárdát. Távozott Gaitán és Carrasco, utóbbi eligazolása nagy hullámokat kavart. De ez már megtörtént, és a jövő felé kell fordulni! 

Már a Sevilla elleni keretben sem szerepelt ez a két játékos, mégis nagy arányú győzelmet arattunk. Lucas és Savic játékára sem számíthatunk szerdán sérülés miatt. A kezdőcsapat összetétele valószínűleg változni fog a vasárnapihoz képest, támadóbb felállásra számíthatunk. Bízzunk benne, hogy senki sem fog butaságot csinálni, és nem sárgázza ki magát a vasárnapi rangadóról. Kezd a csapat játéka egyre jobb lenni, folytassuk ott, ahol a Sevilla ellen abbahagytuk!

A mérkőzés szerdán 21:30-kor kezdődik, a Sport1 Tv élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!!  

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.