Cikkek

A múlt heti három gólos győzelmünk után, már csak formalításnak tűnt a visszavágó a Köbenhavn ellen. Ennek fényében a kezdőcsapat is kicserélődött, több olyan játékos kapott lehetőséget, akik az utóbbi időben kevesebbet, vagy egyáltalán nem (Gaitán) játszottak. Gameiro korai góljával gyorsan megszereztük a vezetést, és ez az egygólos előny a meccs végéig nem is változott. Spórolós üzemmódban játszott a csapat, de ez érthető is volt, hiszen a továbbjutás már eldőlt, és a hétvégén fontos meccs vár ránk a Sevilla ellen. Több játékosunk már eleve a keretben sem volt, és Cholo a meccsen jól rotálta a gárdát. Persze így is kialakítottunk pár helyzetet, de sajnos több gól nem esett.

Könnyen jutott a csapat az Európa Liga legjobb 16 csapata közé, és várhatja a pénteki sorsolást, ami 13 órakor kezdődik Nyon-ban.

Valószínűsíthető, hogy a következő körben már nem lesz ennyire könnyű dolgunk, mint ami az egyébként kitűnően helytálló Köbenhavn ellen volt. De a csapat célja a végső győzelem, jöjjön bárki is szembe velünk a következő körben, tovább kell jutni ellene!

Aúpa Atléti!!! 

 

Hozzászólások  

#2 biashead 2018-02-25 13:22
Idézet - biashead:


Törölték. Új összefoglaló (DigiSport 1):
https://oload.stream/f/cXWbiuBlQXw/
Idézet
#1 biashead 2018-02-23 20:35 Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.