Cikkek

4-1-es előnyből várja csapatunk az FC Köbenhavn elleni Európa Liga visszavágót. Ezzel a továbbjutás kérdése nagyjából az első meccsen eldőlt. De hátravan a visszavágó, ahol a dánok minden bizonnyal javítanának, nekünk viszont újra csak a győzelem lesz az elfogadható eredmény.

Ez a három gólos előny egyáltalán nem túlzó, mivel még így is rengeteg nagy helyzetet elhibázott a gárda. A dánok az első támadásukból gól szereztek (ekkor már három góllal kellett volna vezetnünk...), de szerencsére Saúl fejesgóljával hamar sikerült az egyenlítés, majd nem sokkal később már vezettünk Gameiro találatával. Griezmann és Vitolo góljai tették fölényessé a sikert. Így, félgőzzel játszva is, három gólos előnyt szereztünk a madridi visszavágóra.

Ahol a szurkolók persze újabb győzelmet szeretnének látni. Az első meccs eredménye miatt valószínűleg az eddig kevesebbet játszók kapnak lehetőséget csütörtök este, "megspékelve" pár fiatal játékossal. De még így is csak a győzelem az elfogadható eredmény. Persze gondolni kell a nagyon fontos hétvégi Sevilla elleni meccsre, így érthető lesz a tartalékos felállás. 

A mérkőzés csütörtökön 19:00 órakor kezdődik, egyik tévécsatorna sem közvetíti.

Aúpa Atléti!!! 

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.