Cikkek

A mai nappal hivatalossá vált, hogy csapatunk középpályása, Augusto Fernández távozik Spanyolországból és Kínában folytatja pályafutását.

0 augu

A kínai Peking Renhe csapata 4,5 millió Euró fejében szerezte meg az argentin válogatott focistát, aki a 2015-2016-os szezon felénél érkezett csapatunkhoz a Celta Vigo-tól.

Az első (fél) idényében főként Tiago helyettesítése volt a feladata, így sokszor szerepelt Gabi mellett a középpálya tengelyében, azonban már ekkor is sérülékenynek mutatkozott. Majd a következő idényben mindössze 3 meccs után ismét súlyosan megsérült, ez azonban már az idényébe került. Idén 10 meccsen jutott szóhoz, azonban már csak kiegészítő szerepkörben.

Összesen 34 mérkőzésen láthattuk matracos színekben, ezalatt 1 gólpasszt szerzett és többek között a 2016-os BL-döntőn is pályára lépett. Augusto ismert volt a kemény munkájáról, kifejezetten jó labdatartásáról és nem mellesleg az öltözőben is kedvelt figura volt, sok barátot szerzett madridi tartózkodása idején.

Mi a továbbiakban is a legjobbakat, sikerekben gazdag karriert kívánunk neked Augusto! Ég veled és köszönünk mindent! Aúpa Atleti!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.