Cikkek

Nehéz helyzetbe hozta magát a csapat múlt szerdán, a Sevilla elleni kupapárharc odavágóján. Nyert helyzetből sikerült kikapni 2-1-re, Moyá, és a védelem nagy hibáiból a meccs utolsó tíz percében. Így nagyon nehéz visszavágó előtt állunk, hiszen minimum két gólt kell szereznünk, úgy, hogy Diego Costa sérülés miatt kihagyja a mérkőzést. De innen lenne szép továbbjutni, és a gárda képes is lehet rá.

Bár nem az utolsó két meccsen látott teljesítménnyel... Pedig mindkét mérkőzésen megszereztük a vezetést, és nem utalt semmi arra, hogy nem győzelem lesz a vége. De nagy egyéni hibákból az andalúzok ellen kikaptunk, és a Girona ellen is egy vereséggel felérő döntetlen lett a meccs vége. Azért azt meg kell jegyezni, hogy ezen a két meccsen a játékvezetés hagyott némi kivetnivalót maga után. Bár szinte az eddigi összes idei meccsünkön sújtott minket bírói tévedés...

Szóval nehéz feladat előtt áll a csapat, de nem megoldhatatlan feladat előtt. Az biztos, hogy mindent bele kell adni, ha tovább akarunk jutni. Kellenek a gólok, nincs mese. Costa távollétében újra Gameiro-nak kell odatennie magát, talán volt csapata ellen némi extra motivációval fűszerezve. Nem férnek bele olyan egyéni hibák, mint az odavágón. Ha tovább akarunk jutni, elő kell venni azt a bizonyos Atlético-szívet!

A mérkőzés kedden 21:30-kor kezdődik, a DigiSport1 Tv élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!! 

http://www.atleticodemadrid.com/convocatorias/viajan-18-jugadores-a-sevilla

Hozzászólások  

#1 pantic 2018-01-23 20:32
azt hiszem ha ezen a mecsen sem sikerül néhány embernek összekapnia magát, akkor én egy picit lazábbra veszem a kötődést a csapathoz mindaddig, amíg ezek a játékosok a kezdőtizenegy tagjai. :-)
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.