Cikkek

A szerdai kupameccs után, újra csalódást okozott a csapat. Egy nyerhető meccset sikerült döntetlenre adni az újonc Girona ellen. Megvolt a vezetés, az ellenfélnek esélye sem volt a gólszerzésre. Érthetetlen módon Simeone lehozta azt a két játékost, akik képesek gólt lőni. Costa és Griezmann hiányában a támadójáték szinte megsemmisült, és ahogy lenni szokott, az ellenfél talált egy gólt. Ehhez kellett a már hetek óta teljesen formán kívül játszó Koke hatalmas hibája, egy egyszerű szituációt kellett volna megoldania, az oldalvonalon kívülre kellett volna felszabadítania. Ehelyett egy szép gyertyával gólpasszt adott az ellenfélnek. Ezután már a veszett fejsze nyelét kerestük, de komoly csatár hiányában esélytelen volt a gólszerzés. A néha pokróc módon játszó ellenfél így elvitt egy pontot. Nem erre kell ilyenkor feltétlenül hivatkozni, de milyen egyértelmű szituáció kellett volna még a bírónak, hogy büntetőt ítéljen? 

Így nagyjából az utolsó esély is elszállt, a bajnoki címbe vetett reményről. Nem szabadna hogy beleférjen az ilyen csapatok elleni pontvesztés, hiszen ha csak a fele tudását adná a csapat ilyenkor, nem lenne kérdés a győzelem. Ehelyett pontokat szórunk el újra hazai pályán, pontokat, amik nagyon fognak még hiányozni! Reméljük azért hogy a meccs után Simeone magába néz egy kicsit, és elgondolkodik a meccset negatívan befolyásoló cseréiről. Ez egy nagyon amatőr húzás volt a részéről, ilyet még az ötödik ligában sem szabad csinálni. Megint kezd sajnos visszajönni az a több éve érthetetlen hiba, hogy az egy gólokra akarunk ráülni. Ez eddig még bejött párszor, de az utóbbi időben egyre kevésbé. Hiányzik a kreativítás, a lelkesedés. Koke és Saúl gyengébb teljesítménye nagyon meglátszik a játékunkon. Costa mentalítása kellene hogy átragadjon a többiekre, ez eddig nem nagyon tapasztalható. Nagyon nagy kár ezért a meccsért, így nagyon leszakadunk az éllovastól, és a mögöttünk levők feljönnek ránk. Biztos három pontot buktunk ma az amatőr cserékkel, egyéni hibákkal, és sajnos már szokás szerint bírói tévedéssel is.

Ez a két utolsó meccs több kérdést is felvet, és nagyon sürgősen megoldást kell rájuk találni!

Aúpa Atléti!!!  

Hozzászólások  

#3 biashead 2018-02-24 11:08 Idézet
#2 pantic 2018-01-20 18:00
azért látni kell, hogy a védelem is elég rozoga, fosom le a fantasztikus statisztikákat. ha nincs godín, filipe, akkor azért számítani lehet az ellen góljaira. miranda még most is biztosabb pont lenne, mint savic vagy gimenez. gyűlölök igazolásokról beszélni, de a hátsó részt meg kell támasztani nyáron mert gondok lesznek.
Idézet
#1 amfan 2018-01-20 17:34
Szétbasz az ideg, hogy ez a hitvány girona elvitt innen egy pontot. Lehet gratulálni érte Cholonak, ilyen amatőr hibákkal csak ez lehetett a vége. Na meg Koke...plusz megint ez a mocsok bíró...Nem úgy néz ki most ez a csapat, amilyennek elképzelném, valami nagyon nem stimmel. Nem tudom mivel lehetne a társaságot felrázni, de ez így szánalmas. Ezt a gironát három góllal kellett volna hazaküldeni, de ha leviszik a csatárokat, úgy nehéz. Ennyire ideg még a szerdai kupabukta alkalmával sem voltam, nem hiszem el, amit láttam! :-x
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.