Cikkek

Újabb fordulójához ért a spanyol-kupa, immár a négy közé jutás a tét. Ehhez a Sevilla csapatán keresztül vezethet az utunk.

A négy párosítás közül egyértelműen a miénk a legnehezebb, plusz otthon játsszuk az első meccset, de ettől függetlenül tovább kell jutnunk az andalúzok ellen. Nem lesz könnyű a feladat, de megoldott már a csapat hasonló erősségű párharcot.

Talán a jelenlegi helyzet is nekünk kedvez, hiszen a Sevilla enyhén szólva sincs jó formában. A legutóbbi három meccsét elveszítette a bajnokságban (közte a Betis elleni városi derbit hazai pályán), kilenc gólt kapva ezeken a találkozókon. A nyolc közé a Cadíz testén keresztül vezetett az útjuk, egy idegenbeli 2-0-s győzelem után, hazai pályán "csak" 2-1-re hozták a meccset. Reményeink szerint tovább mélyítenénk a gödröt, amelyben vannak...

Mi az idei négy mérkőzésünket megnyertük, úgy, hogy még gólt sem kaptunk. Hoztuk a Lleida elleni két kupameccsünket, és a Getafe, majd az Eibar elleni bajnokikat. Bízzunk a hasonló folytatásban, hiszen a célunk a kupa elhódítása. Jó lenne egy biztos előnyt kiharcolni a jövő heti visszavágóra, kapott gól nélkül. 

Szinte teljes kerettel állunk ki szerdán, de ez alkalommal is lesz pár játékos, aki pihenőt kap a hétvégére. Oblak, Augusto, és Vrsaljko tartozik ebbe a kategóriába, plusz Filipe Luís nincs ott keretben, a combsérülése még nem jött rendbe.

Az Atlético 18 fős kerete: Moyá, Werner, Juanfran, Godín, Savic, Giménez, Lucas, Thomas, Koke, Saúl, Carrasco, Gabi, Vitolo, Griezmann, F.Torres, D.Costa, Correa, Gameiro.

A mérkőzés szerdán 19:00 órakor kezdődik, a DigiSport1 Tv élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.