Cikkek

A mai nap vezető híre a csapatnál, hogy Vitolo részt vett az első Atlético-edzésén. Kisebb sérüléssel érkezett még pár hete a Las Palmas-tól, de már teljes értékű edzésmunkát végez. 

Az év utolsó napján ejti meg a klub Vitolo és Costa hivatalos bemutatását. Előre borítékolható, hogy rengeteg érdeklődő, szurkoló lesz kíváncsi a prezentációra.

A mai edzésről hiányzott Vietto, Gaitán, Godín, és Giménez. Az első két páciens új csapatot kereshet magának (Vietto esetében úgy néz ki ez a Sporting Lisboa, Gaitán új csapatáról még nincs hír), Godín vezetői engedéllyel pár nappal meghosszabbíthatta karácsonyi szabadságát, Giménez pedig sérüléséből lábadozva, csak a konditermben tette tiszteletét. 

A csapattársak nagy örömmel köszöntötték Savic-ot, akit újra megválasztottak Montenegro legjobb labdarúgójának.

Miguel Angel Gil Marín újságírói kérdésre válaszolva úgy nyilatkozott, hogy minden követ megmozgat a klub azért, hogy Griezmann ne igazoljon el nyáron a csapattól. Úgy fogalmazott, hogy rengeteg munkája van a vezetésnek abban, hogy összehozzák a Griezmann-Costa álomcsatársort, és így, hogy Diego végre visszatért a gárdához, nem akarják a franciát pont most elveszíteni.

Szóba került Carrasco helyzete is. Említve lett, hogy Angliából több kérője is van, az Arsenal, a Tottenham, és főleg a Chelsea. De egy új név is bekerült a kalapba, a Bayern München. Meg nem erősített hírek szerint (pff), Simeone megfelelő ajánlat esetén nem zárkózna el a belga eligazolásától. Igaz, hogy az év vége felé nem sokat játszott Carrasco, és arról is voltak hírek, hogy Cholo nehezen bír a belga egójával. Ez mind arra enged következtetni, hogy a hír igaz, de azért biztosan vaskos ajánlatnak kell befutnia, hogy még a télen elengedjük a belgát. Ez csak személyes vélemény, de szerintem nem megy ő sehová...

Ezek a hírek, így az év végéhez közeledvén. A tények, és a "nem tények". :) Van még egy barátságos meccsünk Egyiptomban, az Al-Ahly ellen 30-án, de utána az újévben, új játékosokkal, folytatjuk a küzdelmet a kupában (Lleida), és a bajnokságban (Getafe). 

Aúpa Atléti!!!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.