Cikkek

A 16. fordulóval folytatódik a spanyol-bajnokság, csapatunk a kieső helyen álló Alavés-t fogadja. A baszk csapat gyengébb helyezése ellenére, nem ígérkezik könnyűnek az összecsapás. Az Alavés megnyerte a legutóbbi két meccsét, így bizakodva érkeznek hozzánk. De szerencsére mi jobb formában vagyunk, jobb csapat is vagyunk, bízzunk benne, hogy ezt a pályán is bizonyítjuk majd. 

Van némi "tartozásunk" is a vendégekkel szemben. Tíz év után tavaly jutottak vissza az első osztályba, és rögtön hozzánk érkeztek az első fordulóban. Végigtámadtuk a meccset, a baszkok a saját térfelükről is alig jutottak ki. Végre a 93. percben Gameiro büntetőjével megszereztük a vezetést. Szinte a középkezdés után, az egyetlen kapuralövésükből egyenlítettek. Ezt tetézve, még a "visszavágón" is elcsentek tőlünk két pontot, egy 0-0-s meccsen. Szóval van mit visszafizetnünk...

A közelmúlt jó eredményei után, joggal várhatjuk el a csapattól, hogy begyűjtse az újabb három pontot. Persze nem lesz egyszerű a történet, hiszen egy visszaálló, foggal-körömmel védekező ellenfélre számíthatunk. A múltban sajnos rengeteg rossz tapasztalat van, az ilyen harcmodorral felálló ellenfelekkel szemben. De szerencsére a két francia csatárunk magára talált, és megfelelő segítséget kapnak a középpályáról is. Bárhogy is ölje a focit az Alavés, mindenképp le kell győznünk őket! Egy gyors gól a meccs elején sokat segítene, mert ha támadni kényszerül az ellenfél, könnyebb dolgunk lehet. 

Úgy tűnik, erre a meccsre mindenki rendbejött. Az eddigi sérültek - Juanfran és Griezmann - a csapattal készültek, szombat este bevethető állapotban lesznek. Bízzunk benne, hogy ez az egy meccs kihagyás nem hagyott nyomot Griezmann visszatérő jó formáján. Elcsépelt megállapítás már, de nagyon igaz: ha a csapatunk a valós tudását nyújtja, nem vitás, hogy begyűjtjük a három pontot!

Az Atlético meccsre nevezett 18 fős kerete: Moyá, Oblak, Juanfran, Vrsaljko, Godín, Savic, Lucas, Filipe Luís, Koke, Gabi, Saúl, Thomas, A.Fernández, Carrasco, Griezmann, F.Torres, Correa, Gameiro.

A mérkőzés szombaton 20:45-kor kezdődik, a Sport1 Tv élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!!

Hozzászólások  

#1 amfan 2017-12-14 20:37
Én már visszaszámolok... persze fontos még idén, hogy megnyerjük mind a két 2017-es meccsünket... de még ez a meccs, meg az Espanyol elleni, és visszatér Costa!!! :lol:
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.