Cikkek

A mai Európa Liga sorsoláson az FC Köbenhavn gárdáját sorsolták csapatunk mellé. Dánia bajnoka is a BL-ben kezdte az idényt, de a selejtező utolsó körében elbukott, az általunk jól ismert Qarabag 2-2-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal az Európa Ligába küldte a dánokat.

Ahol a Lokomotív Moszkva, Zlín, Sheriff Tiraspol triót kapták ellenfélnek. Második helyen jutottak tovább az orosz csapat mögött, egyenlő pontszámmal a moldávokkal, de egymás elleni eredményben jobbak voltak. Így bejutottak a 32 közé, és kapták meg csapatunkat ellenfélnek. Gyaníthatóan nem voltak boldogok a párosítás miatt...

Ebben az idényben nem a megszokott teljesítményt nyújtja a Köbenhavn a dán bajnokságban. Jelenleg "csak" a 6. helyen állnak, 18 ponttal lemaradva az első helyezettől.

Alaphangon simán tovább kellene jutnunk ellenük, de nagy kérdés, hogy mennyire fogjuk komolyan venni a sorozatot. Mert koránt sem lebecsülendő ellenfél a dán csapat, képesek lehetnek meglepetést okozni, ha nem tesszük magunkat oda rendesen. Reméljük erre nem kerül sor, és esélyeshez méltón továbbjutunk ellenük!

Az első mérkőzést Koppenhágában játszuk, 2018. Február 15-én, 21:05-kor.

A visszavágó Madridban egy héttel később, Február 22-én, 19:00-kor.

Aúpa Atléti!!! 

Hozzászólások  

#3 amfan 2017-12-13 10:29
Ez annyival derogálóbb, hogy a BL-hez képest aprópénz az EL. Amúgy itt is van pár komoly csapat, egyáltalán nem gyenge a mezőny. Azért egy Dortmund, Napoli, Lyon, Sporting, Lazio, Milan, Marseille, Arsenal, plusz spanyol csapatok simán elférnének a BL-ben. Tényleg vicc, hogy egy Besiktas, Sahtar, Roma meg BL-ben van... Elszúrtuk, ez van, ezt kell szeretni.
Idézet
#2 Hajpa-yes 2017-12-12 20:41
Ugyan már.A másodosztályban is szurkoltunk a klubnak.Most is ugyan úgy.A helyezésünk alapján amúgy is itt lenne a helyünk,ha nem lett volna a fociból pénz nevelde.....
Idézet
#1 Carrasco55 2017-12-12 17:04
Hát én kicsit szégyellem magam...most igy vissza gondolva a bl döntökre is :cry:
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.