Cikkek

Szombat délután a 14. forduló következik csapatunk számára a LaLigában, a Real Sociedad érkezik a Metropolitano-ba. A közelmúlt javuló játéka alapján, bizakodóan várhatjuk az összecsapást.

Az utolsó három meccsünk már úgy alakult, ahogy azt a szurkolók is elvárják. Jó játékkal legyőztük a Roma-t a BL-ben, a Levante-t a bajnokságban, és az Elche-t a kupában. Lőttünk tíz gólt, és nem kaptunk egyet sem. Természetesen ennek a jó szériának a folytatását várjuk a baszk gárda ellen is szombaton délután. 

A Sociedad épp most élt meg egy megrázó eseményt, ugyanis kiestek a Spanyol-kupából a harmadosztályú Lleida ellen. Az első meccset idegenben 1-0-ra megnyerték, otthon már 2-0 volt a javukra a félidőben, de elkényelmesedtek, és a kiscsapat három gólt szerezve a második játékrészben, kiejtette a baszkokat. A bajnokságban is közepes a teljesítményük, 7. helyen állnak, az utolsó öt meccsükből egyet sikerült csak megnyerniük. Remélhetjük, hogy mi is rontunk a mutatójukon...

Erre meg is van minden reményünk, hiszen végre "észhez tért" a csapat, és valós tudása szerint játszik. Harmadik helyen állunk a ligában, a lemaradásunk nyolc pont az első helyezettel szemben. Ha versenyben akarunk maradni, nyerni kell a Sociedad ellen. Ha az utóbbi három meccsen látott teljesítményt és góltermést tudjuk produkálni ezúttal is, nem vitás hogy győzni fogunk!

Szinte a teljes keret együtt készült a héten, csak a két jobbhátvédünk bajlódik sérüléssel. Juanfran és Vrsaljko sem játszhat szombaton, így valószínűleg ismét Thomas-ra hárul a feladat, hogy megállítsa az ellenfél bal oldali támadóit. Többen pihenőt kaptak a szerdai kupameccsre, így frissebben készülhettek szombatra. Nem lenne meglepő, ha Cholo ugyanazt a kezdőtizenegyet küldené pályára, mint a Levante ellen. Ezúttal Gaitán nincs a keretben. Bízzunk benne, hogy Griezmann és Gameiro megtalált góllövőcipője, ezen a meccsen is a lábukon lesz! :) 

Az Atlético 18 fős meccskerete: Moyá, Oblak, Godín, Giménez, Savic, Lucas, Filipe Luís, Thomas, Gabi, Koke, Saúl, Carrasco, A.Fernández, Griezmann, F.Torres, Gameiro, Vietto, Correa.

A mérkőzés szombaton 16:15-kor kezdődik, a Sport2 Tv élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!!

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.