Cikkek

Könnyedén jutott tovább csapatunk a Spanyol-kupában az Elche ellen. Az idegenbeli 1-1 után hazai pályán 3-0-ra győztünk. Rengeteg helyzetet kialakítottunk, könnyen lehetett volna 6-7 gólos is a győzelmünk, de élen Vietto-val, kihagytunk számolatlan lehetőséget.

Az Atlético összeállítása a következő volt: Moyá - Thomas (Vrsaljko 66.), Savic, Giménez, Lucas - Koke (Saúl 71.), A.Fernández, Gaitán, Carrasco - F.Torres, Vietto.

Rögtön a 2. percben hatalmas helyzetbe került Vietto, de az üres kapu helyett mellé gurított. A labda végig nálunk volt, de nem strapáltuk magunkat azért, hogy minél több helyzetet alakítsunk ki. Akadt pár kisebb lehetőség, de a Vietto-Torres páros nem tudott élni egyik helyzettel sem. Aztán a 31. percben egy szögletet, a hosszún érkező Giménez bólintott a hálóba.

Két perccel később Carrasco nagy lövését csak kiütni tudta a vendégek kapusa, pont az érkező Torres elé, aki a kapuba lőtt. Nem sokkal a félidő vége előtt egy szöglet után Torres középre tartó fejesét védte a kapus, a kipattanót Savic lőtte kapura, de egy védő a gólvonalon menteni tudott.

Hátra volt még a második félidő, ami a játékosok háta közepére sem hiányzott. Legalább is a hozzáállásukból ez látszott. Vietto folytatta a "ki tud kihagyni nagyobb helyzetet" játékot Torres-el (az argentín nyert...), rossz volt nézni, ahogy kínlódik Vietto. A 68. percben egy rosszul sikerült Vrsaljko beadás Torres elé pattant, aki szép mozdulattal a léc alá vágta a labdát. A harmadik gól után arról szólt a meccs, hogy a csapat megpróbált gólt rúgatni Vietto-val. Még a legnagyobb helyzetben is inkább továbbjátszották neki a labdát, de egyszerűen képtelen volt gólt szerezni. Siralmas volt nézni amit az argentín produkált... 3-0 a vége, de azért lehet némi hiányérzetünk a sok kihagyott helyzet miatt.

Megvan a biztos továbbjutás, ez a lényeg. A játék olyan volt amilyen, a csapat kizárólag annyit adott ki magából, amennyit nagyon kellett. És ezen a meccsen nagyon keveset kellett... Pihenni tudott jó pár meghatározó játékos, és lehetőséget kapott pár kevesebbet szóhoz jutó csapattag is. Továbbmentünk, és várhatjuk a sorsolást.

Aúpa Atléti!!!

Hozzászólások  

#2 biashead 2018-02-24 11:48 Idézet
#1 amfan 2017-11-29 22:38
Egyszerűen már szánalmas, amit Vietto művel. Totál lehúzza a csapatot, átragad mindenkire a negatív kisugárzása. Torres is kihagyott pár helyzetet, de legalább lőtt két gólt. Nagyon igaz volt a riporter poénja, hogy minek Vietto-nak kapu. Eszméletlen, hogy hogyan tudja kihagyni azokat a hatalmas helyzeteket, szerintem egy U14-es kis játékos röhögve értékesítené ezeket. Vietto TAKARODJ!!! Remélem a téli szünetben marha messzire zavarjuk a csapattól! Talán az Elchének odaadhatjuk, bár nem hinném, hogy még a harmadosztálynál lejjebb akarnának kerülni :) :) :)
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.