Cikkek

Gól nélküli döntetlen lett a madridi derbi. Ritka ez az eredmény a két csapat mérkőzésein, és ezúttal is inkább a két gárda rosszabb formája miatt nem születtek gólok a helyzetekből. Volt lehetőség mindkét oldalon, sajnos a két legnagyobb helyzetet mi rontottuk el Correa, és Gameiro révén. A védelmünk nagyon jól játszott, Oblaknak csak két távoli kísérletet kellett hatástalanítania. A veretlenségünk megmaradt, viszont így újabb két ponttal szakadtunk le az élmezőnytől.

Az Atlético összeállítása a következő volt: Oblak - Juanfran, Godín, Savic, Lucas - Thomas (Carrasco 54.), Gabi, Saúl, Koke - Griezmann (F.Torres 76.), Correa (Gameiro 76.).

Rögtön az elején óriási helyzetbe került egy ellenféltől kapott labdával Correa, de mellé lőtt ajtó-ablak helyzetben. Gyűrték egymást a csapatok, de ezután nem sok lehetőség adódott a gólszerzésre. Griezmann új hajjal, de régi rossz formával jelentkezett, teljesen eltűnt a mezőnyben. A mi kapunk előtt sem alakult ki komoly helyzet, Oblakig el sem jutott nagyon labda, mert a remekül játszó védőink mindig odaértek, blokkoltak, labdát szereztek. A szlovén mindössze egyszer, egy távoli szabadrúgás alkalmával védett. Az első félidő legnagyobb jelenete számunkra minden bizonnyal Juanfran sprintje volt: egy előrevágott labdánál két méter hátrányból, két méter előnyt kovácsolt az ellenfél antipatikus csatárával szemben. Még mondja valaki, hogy a spanyol kiöregedőben van... :) 

A második játékrész is hasonló mederben folyt mint az első. Apróbb lehetőségek adódtak csak, viszont egyre több volt a szabálytalanság. A kapuk ekkor egyáltalán nem forogtak veszélyben. Fél óra elteltével jött Torres és Gameiro, ezután jobban felpörögtek az események. Előbbi adott utóbbinak nagy passzt, a francia nagy helyzetben átemelte a labdát a kifutó kapus felett, de sajnos a gólvonalról egy vendégvédő kifejelte a labdát. Nem sokkal később Carrasco alakított ki nagy helyzetet, de passz helyett elönzőzte a lehetőséget. Pár perccel a meccs vége előtt a vendégcsapat került hatalmas helyzetbe, de a becsúszó Lucas hatalmas mentése jókor jött. Maradt a 0-0, ami igazából egyik csapatnak sem volt jó...

Benne volt ebben a meccsben is a győzelem esélye, de sajnos ismét kihagytuk a helyzeteket. Pedig volt több lehetőség is, de nem sikerült betalálni. A védelem viszont újra hozta a formáját, nem kaptunk gólt, és szinte hiba nélkül tették a dolgukat. Sajnos elég nagyra nőtt a különbség az első két helyezettel szemben. 

Oblak ismét nem kapott gólt, volt két szép védése, de nagyobb próba elé nem állította a vendégcsapat. Juanfran régi önmagát idézte, a meccs egyik nagy pillanata volt, ahogy az Aranylabdást simán lesprintelte. Godín és Savic biztos pont volt középen, a montenegróinak több jó ütemű belépője volt. Lucas talán a mezőny legjobbja volt, a biztos védekezés mellett ezúttal felfutásokra is vállalkozott. Az utolsó percben hatalmasat mentett a becsúszásával. A középpályás sorunk a védekező feladatát megoldotta, előrefelé már kevesebb energia jutott. Elöl Griezmann újra gyengén játszott, teljesen eltűnt a mezőnyben. Correa rögtön a meccs elején betalálhatott volna, kár az elszalasztott lehetőségért. Carrasco is visszatért sérülése után, de sajnos túlságosan önző volt ismét. Torres és Gameiro kis híján összehoztak egy gólt, de a francia emelése nem jutott át a gólvonalon. 

Jól hangzik, hogy tizenkét meccs után is veretlenek vagyunk. De sajnos elég sok a döntetlen, pontosan a fele a lejátszott mérkőzéseinknek X lett. Pedig ebből a hat meccsből négyet simán nyerhettünk volna. A legjobban a Valencia elleni döntetlen fájhat, mert az immár hat ponttal előttünk lévő denevérek még a kapunkat sem találták el. De a sok kihagyott helyzet miatt, sajnos elég nagy hátrányt szedtünk már össze a listavezetővel szemben. Januárig pedig még sok meccs van, meg kell találni a góllövőcipőt! 

Aúpa Atléti!!!

 

Hozzászólások  

#3 biashead 2017-11-21 14:49
Online összefoglaló:

https://vimeo.com/243861096
Idézet
#2 Hajpa-yes 2017-11-21 14:26
Alapvetően nem az oldallal van baj.Arra lennék kíváncsi hogy például egy Real Madrid oldalra az ellen szurkolók feljárnak-e fröcsögni.Én speciel szarok rájuk,mert nem érdekel hogy mit írnak.Nyilván mindenki a saját térfelére billenti a dolgokat.Ezzel az írással semmi gond.Ez a mi oldalunk,mi így láttuk.Nekünk így megfelel.Ez egy kis közösség,nem multi klub.Minden jogunk megvan arra ha valaki nem szimpatikus akkor kitöröljük.De hangsúlyozom,nem értem mi a fenét keres itt bármi más csapat iránti szimpatizáns.Azt pedig hogy a kritikát nem bírjuk,az elég erős.Mi vagyunk a csapatunk legnagyobb kritikusai,és ha vetted volna a fáradságot,és pár beszélgetést elolvastál volna,láthattad volna hogy egész idényben kivagyunk a csapatunkra.nem tudjuk hogy a Real szurkolók dicsérik-e imádott klubjukat,mert mi nem olvassuk az ő oldalukon megjelenő hozzászólásokat.Az pedig hogy a csapat rombolt,kedves jani81,az neked még most is újdonság?Ilyenekkel szeretnél nekünk beszólni??Ha-ha...Hisztis brigád...
Idézet
#1 biashead 2017-11-19 20:27
Azért annyi pozitívum, hogy tavaly ilyenkor már volt három vereségünk, köztük a buzik elleni otthoni zakó is. Januártól Tulokkal és Hinatlóval jobbak leszünk elöl.
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.