Cikkek

A hétközi spanyol-kupa meccs után újra a bajnokságban kell helytállnia a csapatnak. A Villarreal gárdája érkezik a Metropolitano-ba, akikkel az utóbbi időben többször is meggyűlt a bajunk. Itt a lehetőség revansot venni!

A legutóbbi bajnoki fordulóban végre győzelemnek örülhettünk, ha nem is lehengerlő játékkal, de végig küzdve, akarva, elhoztuk a három pontot a Celta otthonából. Kellett is már nagyon ez a győzelem, mert kisebb hullámvölgybe került a csapat a legutóbbi pár meccsen. Reméljük, hogy ez a győzelem kirántja a gárdát a gödörből.

A szerdai kupameccs azért még "gödrös" volt, bár az első csapatból kevesen játszottak. Itt is a pocsék helyzetkihasználás miatt nem dőlt már el a párharc, ismét rengeteg nagy helyzetet puskáztunk el. Viszont a keret "jobbik" fele rápihenhetett a szombati rangadóra, talán Koke és Carrasco állapota is javult annyit, hogy esélyük legyen pályára lépni a sárgák ellen. 

A Villarreal a kezdeti botladozások után erőre kapott, a legutóbbi három meccsét (igaz, a tabella végén  álló csapatok ellen) megnyerte. Annak ellenére, hogy egy gólos győzelmei szoktak lenni, ezen a három győztes meccsen kilenc gólt rúgtak. Kellemetlen stílusú ellenfél, akik tíz emberrel védekeznek, de azt a bizonyos egy támadásukat képesek góllal befejezni. Szinte borítékolható, hogy visszaállnak a kapujuk elé, foggal-körömmel védekeznek, és várják a kínálkozó lehetőséget. Biztosan nézték a hazai meccseinket, tudják, hogy felállt védelem ellen nagyon nem ment eddig a játék. Persze egy gyors gól a meccs elején romba döntheti a számításaikat...

Na persze ha ez a forgatókönyv valósul meg... :) 

Mint fentebb említve lett, a keret zöme pihenhetett a héten. Pár játékosnak biztosan jól jött ez a kis pihenő. Főleg Griezmann-ra fér rá a frissítés, rajta látszott leginkább a fáradság, abból is talán a "mentális fajta". Rajta sok múlik, és reméljük, ismét elkezdi szórni a gólokat. A Villarreal ellen fontos lesz a helyzetkihasználás, amivel eléggé hadilábon álltunk mostanság. Talán jó jel, hogy hosszú idő után Gameiro betalált, bízhatunk benne, hogy ismét megteszi. Így, vagy úgy, de le kell győznünk a Villarreal-t!!!

A mérkőzés szombaton 18:30-kor kezdődik, a Sport1 Tv élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!!  

Hozzászólások  

#1 ATLETibó 2017-10-27 05:29
Még egy kis érdekesség, sem a tavalyi sem a tavaly előtti bajnokságban (utolsó négy meccs)nem szereztünk gólt ellenük.
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.