Cikkek

Fokozott érdeklődéssel várja nem túlozván egész Spanyolország a szombat este 20.45.-kor kezdődő Atletico Madrid-Barcelona mérkőzést.

A Wanda Metropolitano első igazán nagy bajnoki rangadója a jelenlegi helyzetben sajnos nem is igazán a foci miatt lesz „pikáns, hanem a mindenki által hallott és látott spanyol kormány, és a kiválni készülő Katalónia között elharapódzódott ellentétek miatt.

Nem is ecsetelném tovább a problémákat, mert ezen az oldalon inkább a spottal foglalkozzunk,ne mással,de sajnos ennyit mindenképp muszáj volt a beharangozóban megírni. Az az igazság,hogy a mai napig nem igazán vagyunk azzal tisztában, hogy valóban tényleg csak az a 62 Barca szurkoló lesz jelen a Metropolitánoban akik már régebben megvették a jegyeiket,még a politikai helyzet kialakulása előtt? Elég nagy a valószínűsége, mert eme hivatalos utolsó hírt az óta egyetlen másik sem cáfolta.

Minden esetre, ha szinte csak Atleti szurkoló lesz, akkor itt az ideje, hogy csapatunk a szebbik orcáját mutassa rajongóinak, mert az utolsó két mérkőzésünk alkalmával csak is kizárólag a rusnyábbik felét láthattuk.

A holnapi mérkőzésről Vrsaljko sérülés miatt kimarad, csak úgy, mint az egyébként egészséges, de gól képtelen  Vietto, és a már panasz mentes  Augusto is.

A keret:Moyá,Oblak,Godin,Filipe,Savic,Lucas,Juanfran,Gimenéz,Thomas,Koke,Saúl,Carrasco,Gabi,

Gaitán,Griezmann,Torres,Correa,Gameiro.

Úgy gondolom, hogy Oblak,Godin,Filipe,és Griezmann helye erre a mérkőzésre tuti a kezdőben. A többit majd a mester megálmodja.

Reméljük jól fog dönteni, mert a katalányokat bajnokin utoljára a 2009-10 –es évadban vertük meg Simao és Forlán góljával, még Quique Sánchez Floressel a kispadunkon. (Csak a teljesség kedvéért,Ibra vert egyet nekünk,de utána annyi is maradt a végéig.)

Az óta a lejátszott 14 bajnokin összesen 11 –szer kaptunk ki, és 3 döntetlent értünk el. (Még jó hogy a BL-ben nem is olyan rég azért volt nem kis siker élményünk ellenük, mert azon nyomban depresszióba esnék.. )

A slussz poén pedig az, hogy Cholo még bajnokin nem tudott a Bacelona ellen nyerni. Most az utolsó győzelem után 7 évvel és majdnem 8 hónappal,éppen itt a lehetősége ezen változtatni.

Had ejtsek még szót Fernando Torresről, aki ha holnap pályára lép, akkor a 300. mérkőzését játszhatja szeretett klubja színeiben. Az eddigi 299-ből 241-ben kezdő volt,58-ban pedig csere.104 gólt lőtt, és 11 gól passzt osztott ki. Mondanám, hogy reméljük, ez a szép sorozat holnap este folytatódik, de sajnos a mi „Kölykünk” az idén még nem igazán kapott szárnyra,és igaz imádjuk-szeretjük,de lehet nem fog pályára lépni a gránátvörös-kékek ellen.

A mérkőzést Mateu Lahoz fogja vezetni, tehát a színvonalas játékvezetés egyáltalán nem garantált!De legalább már Neymar műeséseire nem kell figyelnünk....

Jó szurkolást mindenkinek.

Aupa Atleti!!!

Hozzászólások  

#1 biashead 2017-10-14 05:43
https://vimeo.com/238166765
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.