Cikkek

Csak egy pontot sikerült szerezni a Leganés otthonában. Nagyon gyenge játékkal rukkolt elő a csapat, ötlettelen, lassú volt a mutatvány. Semmi ellenszerünk nem volt az ellenfél betonbunkerére, viszont a szórványos kontrákból a hazaiak veszélyesebbek voltak. 

Az Atlético összeállítása a következő volt: Oblak - Giménez, Savic, Godín - Correa (Carrasco 54.), Thomas, Gabi, Koke, Saúl - Griezmann (Vrsaljko 67.), Vietto (F.Torres 62.).

Bal lábas hátvéd hiányában Simeone inkább a három védős rendszerre szavazott. Correa kikerült a jobb szélre, ahol már tavaly sem tudta megváltani a világot. Vietto újra csak a kezdőben kapott lehetőséget, vajon miért...?

Az első félidőre nem is kell sok szót pazarolni...roppant gyenge volt. Egy Saúl lövés ment kapura, a hazai csapat még ennyire sem volt képes.

A második félidőben sem történt nagy változás. Az ellenfél még annyit sem akart játszani mint az első játékrészben, mi pedig továbbra sem tudtuk áttörni a betonfalat. Az a pár kósza alkalom, amikor a Leganés átjött a térfelünkre, mindig veszélyes volt. De Oblak végig a helyén volt, így esélye sem volt a hazaiaknak a gólra. Sajnos nekünk még annyi sem... Egy Godín fejes volt egyedül veszélyes, de azon kívül csak tanácstalanul adogattuk körbe a labdát, alibi hátrapasszok, és céltalan előreívelgetések jellemezték a játékunkat. A hazai védelemnek nem esett nehezére elhárítani ezeket az erőtlen próbálkozásokat. hiába a 62-38-as labdabirtoklás a javunkra, semmire sem mentünk vele. Így maradt a gól nélküli döntetlen, amit a hazai csapat játékosai BL-döntő győzelemként ünnepeltek a meccs végén.

Nagyon régen láthattuk a csapatot ilyen gyengén, elképzelés nélkül játszani. Azt tudtuk, hogy a felállt fal ellen mindig is kinlódtunk, de ez a mai minden eddigi szenvedést felülmúlt. Sokszor csak-csak beszenvedtünk egy gólt az ilyen meccseken, de erre ma nem sok esély volt. Sajnos "átmentettük" a Chelsea elleni formát erre a bajnokira, pedig eddig a ligában nem ment rosszul. Nagyon gyorsan felejtsük el ezt a meccset! Talán jól is jön most a válogatott-meccsek miatti két hetes szünet...

Oblakon kívül senkit sem lehet kiemelni. Talán Thomas mozgott még jól valamennyire. De mindenki más ezen a meccsen aludta ki magát. Griezmann meccsről-meccsre rosszabb, de ma a Koke-Gabi-Saúl tengely is nagyon gyenge volt. Hihetetlen, hogy Vietto sorban kapja meg a lehetőséget...ma is a szokásos betlit adta elő. 

Lesz dolga Cholo-nak rendesen, mert itt rendet kell rakni sürgősen a fejekben. Valami nagyon nem stimmel, pedig nem hinném, hogy hirtelen mindenki elfelejtett focizni. Két hete még semmi gond nem volt, hiszen a Bilbao-t, és a Sevilla-t is könnyedén legyőztük. Pár nap alatt sokat változhat a világ. Ez a mai meccs is két dolgot (ismét) bizonyított: felállt fal ellen képtelenek vagyunk játszani, és nincs igazi "kilencesünk". Két hetünk van rendezni a sorokat, mert jön a Barcelona, és oda több kell majd. Bár ők talán támadni is akarnak... :)

Aúpa Atléti!!!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.