Cikkek

Nem a várt eredménnyel végződött a Chelsea elleni BL csoportmeccs. Nagyon rossz napot fogott ki a csapat, az ellenfél meg köszönte szépen, és az előre aláírt egy pont helyett hárommal távoztak. 

Az Atlético összeállítása a következő volt: Oblak - Juanfran, Godín, Lucas, Filipe Luís - Koke, Saúl, Thomas (Giménez 77.), Carrasco (F.Torres 69.) - Griezmann, Correa (Gaitán 70.).

Az első pár percet szokás szerint megnyomtuk, de nagyobb helyzet nem alakult ki a vendégek kapuja előtt. Negyedóra után átadtuk a "terepet" az ellenfélnek, de néhány erőtlen kísérleten kívül ők sem tudtak sokat felmutatni. Egy szerencsésen megpattanó lövés találta telibe a kapufánkat, de ezen kívül Oblak kapuja nem forgott veszélyben. A mérkőzést közvetítő riporter majdnem elolvadt az ellenfél ex-madridista csatárának mozdulatai után, de a kapunkra egyeltalán nem jelentett veszélyt. A 40. percben egy szöglet után Lucas Hernándezt rántották le az ötösön, a jogosan megítélt büntetőt Griezmann biztosan lőtte a kapu közepébe. Ekkor még nem tudhattuk, hogy a franciának ez lesz a meccsen az egyetlen értékelhető mozdulata... A félidő vége előtt Correa tálalt Koke elé nagyszerűen, a spanyol lövését a kapus kiütötte, pont a középen üresen érkező Saúl elé, aki azonban a teljesen üres kapu mellé gurított. Kimaradt az ordító helyzet, ami persze megbosszulta magát a folytatásban...

Az ellenfélnek kellett sietnie a második félidőben, de a játékrész elején nem akadt komoly helyzetük. A 60. percben viszont sikerült egyenlíteniük. Hazard beadását fejelte az ellenfél csatára a kapunkba, apró szépséghiba, hogy Lucast fellökte a fejes előtt. A török bíró megadta a gólt... A találat után leült a meccs, nagyon úgy nézett ki, elég mindenkinek az egy pont. A bíró sajnos újra "beleszólt" a meccsbe, Torrest jól láthatóan buktatták a tizenhatoson belül, de a síp néma maradt. Sokat elmond a szituációról, hogy a végig elfogultan közvetítő riporter néma csöndben nézte az ismétlést, amikor is jól látszott, hogy Torres lábát összeakasztja a védő. Nyomtunk a végén, de nem sikerült a kapu közelébe kerülnünk. És amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, a semmiből talált egy gólt a Chelsea. Az egy ponttal is bőven megelégedtek volna, talán ők sem tudják, hogy lett ebből három...

Nagyon rossz napot fogott ki a csapat, az utóbbi hetek remek játékának a nyomát sem lehetett felfedezni. Adtunk ajándékba három pontot egy semmivel sem jobb csapatnak. Az, hogy az ellenfél gólt szerző csatára hogy tudta lap nélkül lejátszani a meccset, csak a török bíró titka marad. Már csak Juanfran lekönyöklése is minimum sárga...

Nehéz lenne a csapatból bárkit is kiemelni a jó játéka miatt. Talán Thomas hozta azt, amit kellett, mindenki más nulla. Griezmann amióta nálunk van, nem játszott ilyen rosszul. De Koke is hatalmas csalódás volt ma. Kivédhető helyzetekből kaptuk a gólokat, és még ilyen gyenge teljesítménnyel is lett volna esély ma nyerni. 

Azt azért így az összefoglaló végén külön ki kell emelni, hogy ennyire részrehajló, visszataszító közvetítést rég lehetett hallani, mint a mai meccsen történt. Szinte már szurkolt az ellenfélnek a riporter, bár sajnos már többször bizonyította eddig is, hogy nem szimpatikus neki a csapatunk.

Nagyon nehéz helyzetbe hoztuk magunkat ezzel a csoportban, most már bravúrok kellenek majd a továbbjutáshoz. Ezzel a játékkal nem sok jóra számíthatunk, nagy javulásnak kell jönnie, hogy továbbjutási esélyünk legyen. De nem ez a csapat igazi arca, sokkal jobban tudunk, és fogunk is játszani. Senkinek se legyen kétsége afelől, hogy tovább fogunk jutni!!!

Aúpa Atléti!!!

Hozzászólások  

#2 Hajpa-yes 2017-09-28 06:46
Én az egyik fő károgó,azt mondom hogy hagyjuk a francba ezt a meccset,mert ez Kuka volt!Az a csapat nyert aki jobban akarta a győzelmet.Ennyi.Szerintem Costa árába bele lett rakva ez a vereség.....haha..Nem is tudom,tényleg ha csak a játékosok a felét adták volna annak mint amit valójában tudnak,akkor nem kaptunk volna ki.Azt se felejtsük el,hogy az új stadion,nekünk még nem igazán otthonunk.Csak a 3. meccset játszotta a csapat és ráadásul ha jól tudom ez a pálya nagyobb is mint a Calderoné volt.Még be kell laknunk.
Idézet
#1 amfan 2017-09-27 21:22
Na most jöhetnek a károgók megint... pedig ha csak 50%-ot hozunk ma, nyertünk volna. Mákos kis csapat ez a Chelsea, a legjobb pillanatban jöttek ide. Ez a Morata egy igazi féreg, undorító volt, ahogy a Farkas "támadja a labdát" Norbi szopkodta végig. Juanfran lekönyöklése nálam piros... Ugye ha Saúl berúgja a félidő előtt...kár érte, mert sokba került. Most lehet majd kepeszteni, hogy meglegyen a továbbjutás. De meglesz, már csak azért is, hogy Norbikát bosszantsuk!!!
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.