Cikkek

Hivatalosan a spanyol bajnokság 4. fordulója következik csapatunk számára. De akinek kicsit is fontos az Atlético az tudja, hogy sokkal, de sokkal több lesz ez, mint egy szimpla bajnoki forduló. Történelmi meccs lesz szombat este a Málaga elleni, mivel ezen az összecsapáson avatja fel a csapat új otthonát, a Wanda Metropolitano stadiont.

Ahogy közeledett a megnyitó időpontja, úgy szólt minden egyre többször az új stadionról. Mára már a csapból is ez folyik, erről szól minden híradás, ami velünk kapcsolatos. Hiába, amelyik csapatnak ekkora, és ilyen dicső a történelme, nem veheti félvállról új otthona felavatását.

Amióta a gárda visszatért Rómából, a Metropolitano-ban edz. A játékosok, és a szakmai stáb is teljesen odavan a helyért, bízzunk benne, hogy ezt szombaton egy győzelem formájában meg is mutatják. Ehhez teljesen ideális ellenfélnek tűnik a Málaga, akik elég rosszul kezdték a bajnokságot. Három meccsből három vereség a mutatójuk, ezzel utolsó előtti helyen állnak a ligában. Persze azért nem kell lebecsülni őket, de ha azt nyújtjuk, amit tudunk, meglesz a negyedik vereségük is. Ehhez nem ártana kiszakadnia végre a gólzsáknak, mert az utóbbi két meccsünkön nem sikerült betalálnunk. 

Az eddigi három bajnoki meccsünket idegenben játszottunk, ezeken öt pontot szereztünk. A Valencia ellen lehet hiányérzetünk, ott jobbak voltunk, de eltékozoltunk két pontot. Volt egy negyedik idegenbeli meccsünk is, a Roma ellen a BL-ben. Ezen a meccsen domináltunk talán a legjobban ebben az idényben, mégis elmaradt a győzelem, mert sajnos elhibáztuk az összes helyzetünket, pedig volt lehetőségünk rendesen. A védelem végre összeállt, úgy játszik mint a legjobb időkben. Viszont a góllövés nem megy mostanában. Ezen mindenképpen javítani kell, ha emlékezetessé akarjuk tenni a stadionavatót.

Biztosan nagy lesz a nyomás a csapaton, hiszen mindenki győzelmet vár ezen a különleges meccsen. De a játékosaink profik, el kell viselniük a terhet, és ha törik, ha szakad, meg kell nyerniük ezt mérkőzést! Persze lehetőleg szép játékkal, de azt hiszem senki sem bánkódna amiatt, ha nem is szépen, de győztesen jönnénk ki a meccsből.

Az edzéseken nagy lehet a hajtás, és nagy lehet a bizonyítási vágy. Mert mindegyik játékos ott akar lenni a stadionavató kezdőcsapatában. Bár elvileg megvan az a csapat, aki játszani fog, néhány kérdőjel azért még lehet. Oblak helye tutibiztos. A hátvédsor is a megszokott lehet, a Juanfran-Godín-Savic-Filipe Luís kvartett kezd nagy eséllyel szombat este. A középpályán három ember helye tűnik biztosnak, Koke, Saúl, és Thomas kezdhet. A negyedik helyre Gabi vagy Carrasco pályázhat, bár nehezen képzelhető el, hogy a csapatkapitány a stadionavatón a kispadon kezdene. Plusz Carrasco mostani formája sem az igazi... Elöl Griezmann helye biztos, a keddi mérsékelt teljesítménye ellenére is. Viszont hogy mellette ki kezd, teljesen bizonytalan. Ha a hagyományoknak "akar adni" Simeone, akkor Torres fog kezdeni. Ha a jelenlegi formának, akkor Correa. Egy igazi szurkoló úgy gondolja mostanában: bárki, csak Vietto ne!!! :) Meglátjuk Cholo hogy gondolja...Sérülés miatt Augusto Fernández, Vrsaljko, és Giménez nincs a keretben.

Az Atlético 19 fős kerete: Moyá, Oblak, Werner, Juanfran, Godín, Savic, Lucas, Filipe Luís, Koke, Thomas, Gabi, Saúl, Carrasco, Gaitán, Griezmann, F.Torres, Correa, Vietto, Gameiro.

A mérkőzés szombaton 20:45-kor kezdődik, a Sport1 Tv élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!! 

Hozzászólások  

#2 Torres55hu 2017-09-16 07:56
Én csak azért imádkozok hogy Torres és Griezmann kezdjen,valamelyikük pedig találjon be egyszer,kétszer avagy háromszor! :D
Idézet
#1 amfan 2017-09-15 19:20
Az évszázad vicce lenne, ha Vietto lőné az első gólt az új stadionban. Talán minden idők legrosszabb Atléti-játékosa. És még évtizedekig őt emlegetnék a csapat történelmében. :lol: De csak nem büntet minket ezzel a sors! :lol: Ha van igazság, akkor nyerünk, és Torres lőné az első gólt. Arra, hogy nem Atlético-játékos lőné az első gólt, nem is gondolok, az nem lehetséges!!! :lol:
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.