Cikkek

Jó iramú mérkőzésen gól nélküli döntetlent ért el csapatunk a Római Olimpiai Stadionban.

Még mielőtt bárki is húzná a száját, meg kell említenünk, hogy a két csapat tudásbeli különbsége igen jól látható volt, és a végeredmény nem tükrözi a mérkőzésen látott erőviszonyokat. Személy szerint örömmel láttam, hogy az amúgy olasz bajnokság ezüstérmesét (nem megsértve szurkolóit) nagyon simán lefocizta csapatunk. Természetesen volt az olaszoknak is helyzete, sőt egyszer Nainggolan lövésénél Oblaknak bravúrra is szüksége volt, de talán ezen kívül más „életveszélyes” akciójuk nem igazán akadt.

Spanyol részről volt azonban két kapufa, rengeteg kapuralövés, -sajnos majdnem mind középre-, és jó pár elpuskázott lehetőség. Az olaszok, volt mikor a gólvonalról mentettek(Koke lövésénél), de kapusuknak 2-3 egészen parádés védést is be kellett mutatnia a 0-0-s végeredmény megtartásához.

Saúl ezen a mérkőzésen nagyon simán duplázhatott volna, és az egyébként megint nagyon akaró Viettónak is simán esélye lett volna rá. Nem tudjuk mi lesz a kis argentínnal, de lassan sajnos ez így nem mehet tovább, bár amíg más se rúg gólt,addig egész jól elvegyül a többi impotens csatár között. Mert ugye ma este az atyaúristent is felküldhette volna Cholo, az se talált volna be.

De az is lehet, jót tett volna, ha az első félidőben befújják a talján csapatnak a talán megadható Viettó álltal elkövetett kezezést, lehet máshogy alakult volna minden.

Szembetűnő volt a lassan már megszokottá váló Thomas higgadt, jó játéka, és ma talán a védelem is összehangolt volt, senki sem lógott ki a sorból. Carrasco is hozta az (idei) megszokott önző stílusát, lassan meg is kapja a szép kis fehér kendőt a szurkolóktól..

A gól azért hiányzott, mint a Valencia ellen. Isten igazából ezt a mérkőzést minimum 2-3 góllal lehetett volna nyerni. De mivel nem lőttünk, ezért maradt a 0-0. De legalább nem kaptunk gólt.

Sebaj, majd a Wandában 27-én az angol bajnok Chelsea ellen beindul a pofozógép! Reméljük Viettó mesterhármasával, feltéve, ha még ezek után a mester bizalmat szavaz neki. Ámen.

Hétvégén pedig jön a STADIONAVATÓ meccs az eddig nem túl acélosan kezdő Málaga ellen!

Üdvözöljük a Wanda Metropolitano-t, de soha nem feledjük a Vicente Calderón-t!!!

Mindörökké Atleti!!!!

Hozzászólások  

#1 biashead 2017-09-16 15:11 Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.