Cikkek

0-0 lett a vége a rangadónak, ami a látottak alapján nem szolgált rá erre a jelzőre. Mi álltunk közelebb a győzelemhez, de sajnos nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. Az ellenfelünk kapuralövésig (!) sem jutott, Oblak portája egy pillanatra sem forgott veszélyben. Kár ezért az eltékozolt két pontért...

Az Atlético összeállítása a következő volt: Oblak - Juanfran, Savic, Lucas, Filipe Luís - Koke, Saúl, Thomas, Carrasco (Gaitán 60.) - Vietto (F.Torres 65.), Correa (Gameiro 72.).

Bent maradt tehát a csapatban a jó formát mutató Thomas, és kimaradt a csapathoz később csatlakozó uruguayi duó, Giménez és Godín. Újra a kezdőben kapott helyet nem kis meglepetésre Vietto, ki tudja már hogy hányadik utolsó utáni esélyt kapva.

Mi kezdtük jobban a meccset, az első tíz percben a hazaiak nem is nagyon tudtak kijönni a kapujuk elől. Sajnos egyik lehetőségünkből sem tudunk betalálni, így szépen lassan kiegyenlítődött a játék. Pedig Correa megpattanó lövésénél volt esély, de a hazaiak kapusa nagy szerencsével védeni tudott. A 32. percben ismét előttünk adódott lehetőség. Correa szerzett labdát az ellenfél tizenhatosánál, Thomashoz játszott, aki nagyszerű labdát tálalt Vietto elé. Az argentín a labdaátvétellel becsapta a védőjét, teljesen üresen szemben állt a kapuval, de szinte kirúgta a labdát a stadionból. Újból kihagyta Vietto a kihagyhatatlant...Ekkor már kiegyenlített volt a játék, bár a kapunk nem forgott veszélyben. A hazaiaké sem, mert pár játékosunk az egyszerű megoldás helyett még húzott egyet feleslegesen, így lehetővé téve az ellenfélnek, hogy hárítsa a lehetőséget. Carrasco járt élen (természetesen) ebben. Így biztos vezetés helyett gól nélkül vonultunk szünetre.

A második félidő elég gyengére sikeredett, ekkor már helyzetek sem nagyon alakultak ki a kapuk előtt. Pedig Cholo próbált frissíteni, de a két új csatárunk sem tudott semmit hozzátenni a játékunkhoz. Feltűnő volt Koke gyenge játéka, főleg annak fényében, hogy milyen jól játszott két hete. Pedig szükség lett volna a jó középpályás játékra. A védekezés rendben volt, de előrefelé nagyon nem ment a játék. Így maradt sajnos a 0-0, eltékozoltunk két pontot egy nyerhető meccsen.

Nem úgy festett ma a csapat, mint két hete. Akkor lendületesek voltunk, lőttünk öt gólt, jobbnál-jobb teljesítmények voltak a gárdában. Ezzel szemben ma lassúnak tűntünk, és nehezen lehetett jó teljesítményt találni a csapatban. Pedig hozható volt ez a meccs, egy kis összpontosítással nyerhettünk volna. 

Hátul rendben volt a dolog, helyzete sem volt az ellenfélnek. Kevés ilyen meccs van, bár a védelmünk azért szokott nullára hozni meccseket. A középpálya volt ma a szokottnál gyengébb. Kivétel ez alól Thomas, aki a mezőny legjobbja volt ma. Mindenhol ott volt, rengeteg labdát szerzett, jól is játszotta meg azokat, és adott egy gólpasszt is, amit sajnos Vietto nem tudott gólra váltani. Koke és Saúl nagyon szürkén játszottak, Koke pontrúgásai rendre a kapus kezei közt kötöttek ki. Carrasco újra az önző oldalát mutatta, nagyon nem ment neki a játék. Elöl még Correa csak-csak hozta az átlagot, de Vietto újra csak betli volt. Ha belövi (kis túlzással) a meccs egyetlen nagy helyzetét, valószínű, hogy most nem egy, hanem három pont lenne a tarsolyunkban. A csereként beálltak nem tudtak változtatni a meccs színvonalán, bár Gaitánnak voltak jó megoldásai.

Egy pont lett, bár három is lehetett volna. Némi szerencsével, és egy kicsit jobb összpontosítással. Na meg némi frissességgel...

Jövő héten a stadionavatón viszont már kötelező lesz a három pont, ha nem akarunk nagyon leszakadni az élmezőnytől. Bár még nagyon a bajnokság elején vagyunk, tapasztalható némi kiegyenlítődés a csapatok közt. Több "kisebb" csapat okozott már meglepetést, és ért el bravúros eredményt. Azt azért nem mondhatjuk hogy bárki megverhet bárkit, de volt már pár meglepő eredmény. Ezért is számít minden egyes pont, és ezért nem szabadna így elhullajtani kettőt, mint mi a mai napon. De nézzük a pozitívumokat is: veretlenek vagyunk, lőttünk hét gólt a három meccsen, mindezt kivétel nélkül idegenben. Most hazai meccs jön a Málaga ellen, ott be kell gyűjteni a három pontot!

Aúpa Atléti!!!

Hozzászólások  

#3 amfan 2017-09-10 09:07
Akkor ő is, hadd szóljon!!! :lol: Én sajnos már Vietto látványától is falra mászok. Tuti valami maffiakapcsolata van, csak így zsarolhatja Cholot a csapatba kerülésért. Mert másért miért tenné be???
Idézet
#2 mikropi 2017-09-09 23:39
Carrasco takarodj!
Viettoval szemben szerintem ez durva. Neki nincs baj a hozzáállásával. Ennyit tud. Nem Atleti szint. De mindent megtesz. Szerintem rá a takarodj kifejezés durva. Sok sikert neki máshol. Carrsco. Na ő sokkal többet adhatna a csapatnak. Ő azonban saát megkoronázásán munkálkodik a csapat érdekeinek a háttérbe szorításával. Na ez nem fér bele! Carrasco takarodj!
Idézet
#1 amfan 2017-09-09 18:23
Vietto TAKARODJ!!! :-x
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.