Cikkek

A szombat esti fölényes, 5-1-es győzelmünk nem csak a végeredmény, és a jó játék miatt marad emlékezetes. Két játékosunk - Koke és Saúl - is szép jubileumhoz érkezett pályafutásában, és az edző, Diego Simeone számára is emlékezetes marad ez a Kanári-szigetek-i este.

A kitűnő játékkal, és két remekbeszabott góllal jelentkező Koke, a 325. meccsét játszotta az Atlético-ban! Nem kis szám ez, főleg annak tekintetében, hogy középpályásunk még mindig csak 25 éves! Sokszor kinyilvánította már, hogy sehol máshol nem akar játszani, mint ahol most van, tehát még sok szép jubileum várhat rá a nálunk töltött évek alatt. Külön érdekesség, hogy ezzel a 325 lejátszott meccsel nem kisebb legendát, mint Garate-t fogta be a házi örökranglistán.

Saúl Níguez a 150. mérkőzését játszotta az Atlético színeiben. Az ezen a meccsen gólpasszig jutó csupaszív középpályás nemrég újította meg a szerződését, 2026-ig kötelezte el magát szeretett klubjához. Előtte is szép jövő, és még rengeteg Atlético-ban lejátszott meccs áll.

A harmadik jubiláns csapatunk edzője, Diego Simeone! Cholo ezen a meccsen érte el edzőként a 200. győztes meccsét csapatunknál! 2012. januári debütálása óta 321 meccsen irányította az Atlético-t, az első győzelmét a Villarreal elleni 3-0 alkalmával érte el. A szombati győzelem volt a 200., emelett 67 döntetlent, és mindössze 54 vereséget számlál. Ez a 200 győzelem 136 LaLiga, 28 Bajnokok Ligája, 20 spanyol-kupa, 14 Európa Liga, és egy spanyol Szuperkupa diadalból áll. Reméljük még sok győzelemmel örvendeztet meg minket!

Talán nem is véletlen, hogy pont ez a három ember ért el ilyen szép jubileumot. A jelenlegi csapatból nehéz találni rajtuk kívül (talán Torres és Gabi) bárkit, aki nagyobb colchonero lenne, mint ők hárman. Igazi példaképek, a klubhűség mintapéldái. Talán ez is egy jó ok arra, miért is tart itt, miért is ennyire jó a mi csapatunk. Mert ez egy igazi CSAPAT, igazi egyéniségekkel!!!

Aúpa Atléti!!!

Hozzászólások  

#2 Torres55hu 2017-09-02 15:25
Saúl is nagyon fiatal,neki is lesz még sok mérközése remélhetöleg! :D
Idézet
#1 pantic 2017-08-29 11:29
beszarás, 150 saúlnak! és a többi is durva :eek:
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.