Cikkek

Újabb idegenbeli meccs következik csapatunk számára. A Kanári-szigetekre utazik a gárda, és reméljük, az első győzelmünk is megszületik a ligában.

Múlt héten nem indult túl jól a Girona elleni meccs, de a második félidőben már úgy játszott a csapat, ahogy azt mindenki szeretné. Hét perc alatt szereztünk két gólt, így legalább az egyik pontot elhoztuk az újonc otthonából. Correa volt a hőse annak a meccsnek (meg persze Oblak...), talán bízhatunk benne, hogy ebben az idényben végre úgy játszik, ahogy valójában tud. Ideje lesz most bőven, lévén Griezmann eltiltott lesz, és minden valószínűség szerint a kis argentín fog a francia helyén kezdeni.

Jó emlékeink lehetnek a Las Palmas ellen, hiszen a szigetlakók 2015-ös LaLigás visszajutása óta, mind a négy bajnokinkat megnyertük ellenük. Az is jó jel lehet, hogy a két idegenbeli meccset nyertük a legkönnyebben, az elsőt 3-0-ra, Filipe Luís, és Griezmann (2) góljaival. De az április végi 5-0 is emlékezetes marad, ott Gameiro (2), Saúl, Thomas, és Torres voltak a gólszerzők. Bízzunk benne hogy ezúttal sem kapunk gólt, viszont elöl újra eredményesek leszünk.

Szerencsére négy olyan játékos is a keret tagja, akik eltiltás, és sérülés miatt nem lehettek ott a Girona ellen. Godín és Thomas is letöltötte az előző idényből hozott eltiltását, és visszatért a keretbe Filipe Luís és Gameiro is. Nincs viszont ott az eltiltott Griezmann, és a kisebb sérülést összeszedő Gaitán.

Az Atlético 20 fős utazó kerete: Moyá, Oblak, Werner, Juanfran, Vrsaljko, Godín, Savic, Giménez, Lucas, Filipe Luís, Thomas, Koke, Saúl, Carrasco, A.Fernández, Gabi, F.Torres, Correa, Vietto, Gameiro.

Sok múlhat azon, hogy a két sérülésből visszatérő játékosunk milyen állapotban van. Mert valószínű, hogy Filipe Luís biztosan kezd majd, és Godín is elfoglalja megszokott helyét a védelem közepén. Kérdés hogy Savic, vagy Giménez lesz a társa. Griezmann helyett Correa az esélyes elöl. Reméljük Cholo megtalálja az ideális felállást.

A mérkőzés szombaton este 22:15-kor kezdődik, a Sport1 Tv élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.