Cikkek

Újabb mérkőzés következik csapatunk felkészülési időszakában. Ezúttal az úticél Anglia, azon belül pedig a közkedvelt déli üdülőparadicsom, Brighton.

A helyi Brighton & Hove Albion labdarúgócsapat idén jutott fel a Premier League-be, elég meggyőző teljesítménnyel. Nem az a sztárokkal teletűzdelt együttes, inkább csapatként funkcionálnak kitűnően. Próbálják a hagyományos brit focit játszani. A "legnagyobb név" az egykori angol-válogatott Sidwell.

Mi egy sikeres müncheni kiruccanáson vagyunk túl, a csapat elhódította az Audi Kupát. "Szokás szerint" szigorúan csak annyit kiadva magából, amennyit muszály. Elég bő kerettel utaztunk a bajor fővárosba, ezúttal különböző okok miatt szűkebb az utazó társaság.

Nem tart a csapattal Saúl, valamint van három sérült is: Gameiro, Vrsaljko, és Filipe Luís. Kranevitter és Santos Borré a klub engedélyével lesznek távol a meccstől, csapatkeresés okán. 

Az Atlético 20 fős utazó kerete: Moyá, Oblak, Juanfran, Godín, Savic, Giménez, Lucas, Sergi, Gabi, Koke, Thomas, Gaitán, A.Fernández, Carrasco, Amath, Keidi, Griezmann, F.Torres, Correa, Vietto.

A mérkőzés 6-án vasárnap, 17 órakor kezdődik. 

Aúpa Atléti!!!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.