Cikkek

Vasárnap este 22:30-kor száll fel az Atlético Madrid különgépe, az úticél Mexikó, azon belül is Toluca. Megtisztelő meghívásnak teszünk eleget, mivel a mexikói "Vörös ördögök" idén ünneplik a klub megalapításának 100. évfordulóját.

És ezt a nemes eseményt, a világ egyik legjobb csapatának részvételével szeretnék még emlékezetesebbé tenni. Így került képbe csapatunk, és veszi az útirányt Mexikó felé.

A mérkőzésre Július 25-én, 20:00 órakor kerül sor, itteni idő szerint ez már Július 26. 03:00 óra.

Az átigazolási tilalom miatt nem érkezett új játékos a csapathoz, így az előző idényben kölcsönadott játékosok visszatértével került csak "új" játékos a keretbe. Simeone 24 játékossal indult útnak, amelyben több fiatal is szerepel. Kimaradt viszont Saúl Níguez, aki az U21-es EB-n egészen a döntőig menetelt a spanyol csapattal, így ő kapott egy kis extra pihenőt, valamint nem utazik Gameiro sem, sérülés miatt.

Az Atlético 24 fős utazó kerete: Moyá, Oblak, Werner, Juanfran, Vrsaljko, Godín, Giménez, Savic, Lucas, Filipe Luís, Sergi, Gabi, Koke, Thomas, A.Fernández, Carrasco, Kranevitter, Gaitán, Griezmann, F.Torres, Correa, Santos Borré, Keidi, Vietto. 

Aúpa Atléti!!!

Hozzászólások  

#1 Hajpa-yes 2017-07-24 15:05
Mellékelve az ideiglenes "hivatalos" számozások,amik valószínűen maradnak azoknál akik a klubnál maradnak.Plusz Gameiro,aki most még sérült. Cerci számát Vietto kapta meg,míg Tiago 5-ös mezét Thomas örökölte. Keidi és Sergi is megkapta a 27 illetve 29-es számot.
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.