Cikkek

A múlt héten csütörtökön csapatunk elkezdte a 2017/18-as szezonra való felkészülést, a Los Ángeles de San Rafaelben lévő edzőkomplexumban.

20 játékossal kezdődtek meg az alapozás verejtékező feladatai, köztük az Atletico B-ből felhívott 5 szerencsés fiatallal. Keidit, Juan Morenot, Conét, Sergit és Rubén Fernándezt (Fernit) érte a megtiszteltetés, hogy a nagyokkal alapozhassanak. A „szerencse” relatív, mert a második napon történt is egy kisebb sérülés, a fiatal Ferni-nek kellett idő előtt az öltözőbe, illetve a vizsgálóba csoszognia. Vele Vietto ütközött, és a kezdeti ijedelem után azért már a kapitányunk, Gabi, csipkelődve kurjantotta neki oda: - „Üdv a nagyok között….”

Hétfőre csatlakozott a csapat majdnem teljes maradéka, azon játékosok, akiknek a válogatott mérkőzések miatt elhúzódott az idény vége, így ők kaptak pár nap extra pihenő időt: Jan Oblak, Filipe Luis, Diego Godín, Stefan Savic, José María Giménez és Yannick Carrasco.

Griezmann és Koke tegnap, 12-én csatlakozott a csapathoz, de a legutolsó érkező Saúl lesz, majd úgy július legvége felé, hiszen ő az U21-es EB utolsó napjáig foglalkoztatva volt, így neki engedélyezték a legtovábbi érkezési időt.

Az edzésterv úgy indult, hogy 12 nap alatt 24 kemény edzésen vesznek részt a játékosok, aminek a csúcspontja (vigyázat! Nem púpcsontja..);) a 22-ei, Numancia elleni Gil Memorial kupa mérkőzése lett volna. De mint tegnapi hírünkből kiderült, a mérkőzés elmarad, helyette pedig 20-án, vagy 21-én lesz egy edzőmeccs, még eddig ismeretlen gárda ellen a San Rafael-i edzőpályán. A mérkőzés után a játékosok szombatra pihenő napot kapnak, ugyanis 23-án már repülnek is Mexico-ba, hogy a helyi Toluca ellen 26-án, helyi idő szerint 03.00-kor lejátszák ünnepi mérkőzésüket.

Az utazó keretbe eddig biztosan csak Gameiro nem kerül be, hiszen ő Madridban fizikoterápiás kezeléseken vesz részt, kisebb műtétje után.

Hozzászólások  

#1 Hajpa-yes 2017-07-13 21:12
Ma Carrasco bokája is kicsavarodott.Haladunk...
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.