Cikkek

A nyári nagy pihenésben mindenki kíváncsian várja csapatunk első edzőmérkőzését, hogy a visszaérkező játékosok közül ki milyen formában ért vissza az egy éves kölcsönből, és a sztenderd alap játékosaink közül ki mennyire „lustult” el a pihenőidőszak alatt.

Minden nyári felkészülési szezonban egy fix mérkőzésünk szokott lenni. Fanatikus, régi nagyhírű volt elnökünkről elnevezett Jésus Gíl Memorial Cup egy mérkőzéses megmérettetése.

(Legendás elnökünk Soría tartomány szülötte. Lévén hogy a Numancia is odavaló csapat, így minden évben ez a két csapat játssza ezt az egy mérkőzéses kupát.)(Bár 2005-és 2006-ban a Real Madrid volt az ellenfél, és utána ki is maradt pár év, a kupa megrendezése 4 éve folyamatos.)

Tehát a kupa elhódításáért július 22-én a Numancia csapatával játszottunk… volna.

Igen ám, de 23-án a csapatnak már repülőre kellene szállnia, hogy 25-én a mexicoi Toluca centenáriumi mérkőzésén részt tudjon venni. Ezt egy kicsit sűrűnek találták a vezetők, és arra a fájó döntésre jutottak, hogy bármennyire is tisztelik régi elnöküket, a kupán az idén nem tudnak részt venni. Így lemondták azt.

A csapat valószínűen a san rafaeli edzőtáborban viszont egy még eddig ismeretlen gárdával megmérkőzik vagy csütörtökön, vagy pénteken, hogy a játékosok szombaton tudjanak pihenni a hosszú repülőút előtt.

Amint megtudjuk ki lesz az ellenfél, jelezzük azt.

Hozzászólások  

#1 Manolo 2017-07-13 15:18
Ez elég vérlázító, hogy teszünk a hagyományokra és nem játsszuk le, még ha csak a tartalékokkal is, a Jésus Gíl Memorial Cup-ot az idén.
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.