Cikkek

 

Az Atlético de Madrid hivatalosan is megerősítette, hogy Víctor Machín „Vitolo” 2022-ig aláírt a Matracosokhoz! Mint ahogy azt a pletykákból sejteni lehetett, a játékos a 2017-es évben, nevelő egyesületének, a Las Palmasnak lesz kölcsönadva. 2018. január elsejével lejár az Atlético elleni szankció, így már aznap csatlakozik a piros-fehér alakulathoz.

Vitolo 27 éves és 187 cm magas. 11 szeres spanyol válogatott, és ha már beválogatták, 4 góllal meg is hálálta azt. A pálya mindkét szélén jól mozgó, alapból jobb lábas játékos.

A spanyol La Liga küzdelmeiben eddig 115 meccsen lépett pályára, ahol 18 gólt szerzett, és 25 gólpasszt jegyzett.

Háromszoros Európa Liga győztes.

Az ára 37 500 000 euró volt.

Az UD Las Palmas, szurkolóinak hivatalosan szintén ezekben a percekben már be is jelentette, hogy a játékos - bár csak fél szezonra - de visszatér régi egyesületéhez!

Nagy örömmel, és kíváncsian várjuk a január elsejét, hogy üdvözölhessük immáron a Wanda Metropolitanoban, a legújabb Colchonerot!

Hozzászólások  

#1 Beni 2017-07-18 18:53
Az összeg sok érte, nem tartom klasszisnak és nem is fiatal már. Pazar fizikai paraméterei vannak. Ahhoz, hogy megérje az üzlet egyből kell majd jól teljesítenie nem lehet majd beilleszkedési problémája.
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.