Cikkek

Nagyszerű hírt közölt ma az Atlético de Madrid: csupaszív középpályásunk, Saúl Níguez, 2026-ig meghosszabbította szerződését!!!

Saúl első dolga volt a lengyelországi U21-es EB-ről hazatérvén, hogy szeretett klubjával szerződést hosszabbítson, így zárva rövidre minden találgatást és pletykát, ami a jövőjével kapcsolatban felröppent.

Az EB-n nyújtott kíváló teljesítményének köszönhetően (többek közt ő lett a gólkirály), rögtön elkezdődött vele kapcsolatban a találgatás, újabbnál újabb divatklubok mesés ajánlatairól lehetett hallani.

De Saúl figyelembe sem vette ezeket a dolgokat, kijelentette, hogy számára csakis egy klub létezik a világon, az pedig az Atlético de Madrid!!!

És hogy érvényt is szerezzen a szavainak, 2026-ig meghosszabbította a szerződését!

Ő is, csakúgy mint Koke, nem tudja máshol elképzelni a jövőjét. Koke mondta még azt a szerződése meghosszabbításánál, hogy nem tudna erősebb klubhoz igazolni, akkor miért is távozna? Saúl szinte ugyanezeket a szavakat használta az aláírásakor...

Jó is az, hogy ilyen elhivatott, a klub színeihez hű játékosok kötelezik el magukat az Atlétihez, ezáltal biztosítva annak jövőjét. Kellenek a csapatba a saját nevelésű fiatalok, akik példaképek lehetnek a gyerekek számára. Természetesen az sem mellékes, hogy a fent említett két középpályás kiváló játékos. :) 

Sérülésmentes, és címekkel teli időszakot kívánunk Saúl!!!

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.