Cikkek

A mai napon végre eldőlt, hogy nem igazán kell a nyáron szemünket gúvasztani az átigazolások böngészése közben, hogy vajon melyik játékos fog a mi kedvenc csapatunkba igazolni…

Úgy látszik, a felső hatalomnak még mindig nem tetszik, hogy a két multi csapat nyakán lógunk, függetlenül attól, hogy az idén nem is igen bírtuk megcincálni a bajszukat sem.

Valahol azért várható volt, mikor is hallottuk, hogy a Real csapatának lefelezték a büntetését, de a miénket nem. Már ekkor lehetett érezni, hogy akkor most mi is van?? Mit csináltunk mi mást, mint a másik két klub? Azok a bizonyos szabályok csak ránk vonatkoznak, rájuk nem??

De talán több mint 25 év szurkolás után ezeket a dolgokat megszokhattuk(tam) volna.

De sajnos nem lehet.

Úgyhogy abból kell főzni tovább amink van. Legalább is januárig.

Talán így a Griezmann Saga-nak is vége szakad, remélvén hogy legalább tutira nem adjuk el…. januárig. Kiszemelt játékosokkal meg nem igazán tudom, mennyire lehet „előszerződést” kötni, hogy "Oké koma majd januárban akkor leigazolunk". (Nem hinném, hogy volna olyan elkötelezett, aki még egy fél évet várna, hogy ide jöhessen….De ha ilyen lesz, akkor annak óriási csók a homloka közepére!!)

Vagy esetleg, mint anno Arda nevű Barca címert csókolgatós barátunk, hogy úgy is átigazolt, hogy fél évig csak a csapattal együtt edzett, de tétmérkőzésen nem játszhatott. Volna-e ily lelkes játékos?

Na szóval kár is ezt ragozni…..Ez van és kész.

Aupa Atleti!!!!!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.