Cikkek

A 2016/17-es évad utolsó előtti fordulója következik.
Vasárnap este nyolckor a sevillai Betis (pontosabban:Real Betis Balompié..)otthonába utazunk.
A mérkőzés tétje hogy az utolsó forduló előtt bebiztosítsuk bronzunkat a La Liga idei kiírásában.5 pont az előnyünk Sevilla "nagyobbik" klubja előtt,és ha nagy hülyeséget nem csinál a csapat, ez az előnyünk meg is marad.
Csapatunknak még a döntetlen is simán bele fér hogy az utolsó fordulóban nyugodt körülmények között búcsúztathassuk szeretett stadionunkat.
A Betis jelen pillanatban 15. a tabellán 37 ponttal,tehát kiesési gondjai nincsenek.
Ősszel a Vicente Calderonban egy kín keserves Gaitán góllal megnyert 1-0-ás meccsen nyertünk ellenük.
 
Vasárnapi mérkőzésünk előtt csapatunk legnagyobb kérdése a védelem felállása lesz.Nem elég hogy Juanfran és Vrsaljko sérültek,középhátvédünk Godin múlt mérkőzésen összeszedett pirosa miatt el van tiltva.(Egyébként 3 meccsre szólóan......)
Filipe biztos pont,mint ahogy valószínűen Savic is kezdeni fog.A másik két kezdő a Lucas-Gimenez-Thomas trióból fog kikerülni. Valószínűsíthető hogy előbbi kettő fog kezdeni,bár a ghánai fiú sem játszott rosszul a jobb oldalon,mikor ott kellett bizonyítania.
A középpálya tuti  a szokásos lesz Gabival,Saúllal,Kokéval,és Carrascoval,mint ahogy elől Griezmann helye szintén.Mellé vagy Torres vagy Gameiro fog kerülni.
Mérkőzésünk a sevillai Benito Villamarín Stadionban vasárnap este 20.00. órától kezdődik,párhuzamosan másik hat mérkőzéssel az országban.
Sajnos tévé élőben nem közvetíti,érthető módon ugyan is inkább a két bajnokesélyes csapat párharcát favorizálják.
Jó szurkolást minden Colchoneronak!
 
Aúpa Atléti!!!
 
 
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.