Cikkek

A keddi BL kudarc után, szombat délután újra a LaLigában érdekelt csapatunk. A baszk Eibar gárdája érkezik a Calderónba.

Elég kellemetlenül leszerepelt a csapat kedden. Az idény egyik legfontosabb meccsén sikerült talán a leggyengébben játszani. Rossz volt nézni, hogy mennyire nem voltunk "jelen" azon a meccsen. Szinte tálcán kínáltuk az ellenfélnek a győzelmet. Volt gond mindenhol, hiszen az ellenfél első két góljánál sikerült a védelemnek "kihagyhatatlan" helyzetet teremteni, a középpálya jeleskedett labdaeladásban, elöl pedig teljesen súlytalanok voltunk. Ritka példa az ilyen, hogy egyik csapatrészünk sem tud jól teljesíteni. Így, hogy a csapat tudásának talán húsz százalékát adta, szinte minden esélyünk elszállt a döntőre. De van még egy visszavágó, ahol mindent bele kell adni. Szívet-lelket, apait-anyait, mindent! Hogy ez mire lesz elég, kiderül, de valószínű, hogy a keddi "játékot" senki sem szeretné viszontlátni mégegyszer. Az is valószínű, hogy annál csak jobban tudunk játszani...

Szombat délután lehetőség lesz némiképp javítani, a kissé keserű hangulaton. Az Eibar hazai pályán legyőzhető ellenfél, és az ellenük begyűjtendő három pont feltétlenül szükséges a harmadik - biztos BL csoportkörös - hely eléréséhez. Az Eibar jelenleg a 8. helyen áll, és nincs már esélye sem előre, sem hátrébb kerülni. Az európai kupaindulást érő helyek távol vannak tőlük. Úgy tűnhet, nekik mindegy, mi lesz az eredmény. De biztos hogy nem így gondolják, és mindent megtesznek majd, hogy megnehezítsék a dolgunkat. A 2014-es visszajutásuk óta lejátszott öt bajnoki mindegyikét mi nyertük. Reméljük, a sorminta szombaton is folytatódik!

Nem lesz egyszerű feladat a baszkok legyőzése, annak fényében meg főleg nem, hogy a védelmünk továbbra is eléggé foghíjas. A két jobbhátvéd, Juanfran és Vrsaljko mellett, Giménez is sérült, plusz Savic sem játszhat, öt sárga miatt. Újra csak az lesz a nagy kérdés, ki lesz a jobbhátvéd? Kedden Lucas volt, de ő ezúttal - Savic hiánya miatt - középső védő lesz, Godínnal párban. Filipe Luís helye biztos a bal oldalon, de a jobb-bekk pozíció kérdőjel. Hármójukon kívül a B csapatból behívott Rafa Munoz az egyetlen védő, igaz, ő jobbhátvéd. Meglátjuk, hogy dönt Cholo.

Az Atlético meccsre nevezett 18 fős kerete: Moyá, Oblak, Godín, Filipe Luís, Lucas, Rafa Munoz, Gabi, Koke, Saúl, Gaitán, Carrasco, Thomas, Tiago, Cerci, Griezmann, F.Torres, Gameiro, Correa.

Jól jönne most egy szép győzelem a szurkolóknak, a keddi gyenge produkció után. A csapat sem lehet túl jó hangulatban, de profik lévén kötelező lesz számukra a győzelem. Győzni kell a baszkok ellen, majd mindent egy lapra feltéve nekimenni szerdán a városi rivális divatbrigádnak. A szurkolók a csapat mellett állnak, történjen bármi is!

A mérkőzés szombaton 16:15-kor kezdődik, a Sport2 Tv élőben közvetíti.

Aúpa Atléti!!! 

Hozzászólások  

#1 biashead 2017-05-06 11:03
https://www.youtube.com/watch?v=DlTs6fGOkVw
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.