Cikkek

Kedden este újra a Bajnokok Ligájában lép fel csapatunk. Immár a döntő a tét, ahová a városi rivális testén át vezet az út. Nem lesz könnyű, de nem is lehetetlen a feladat.

Az utóbbi években nem volt sok sikerélményünk ellenük, bár egyszer sem hiányzott sok a sikerhez. Ezen most változtathatunk, ideje lenne már átlépnünk az árnyékunkat, és a BL-ben is legyőznünk az ősi riválist.

Ami persze nem lesz sétagalopp, de a legutóbbi bajnoki meccsünk ellenük is bizakodásra adhat okot. Az viszont nem, hogy a védelem összeállításánál van gondja Cholonak. Pontosabban a jobbhátvéd posztján, mert a másik három játékos - Godín, Savic, Filipe Luís - helye biztos, de hogy ki lesz a jobb-bekk, rejtély. Juanfran és Vrsaljko sérülése után sem volt egyszerű a pótlás, de Giménez jól oldotta meg a feladatot. De sajnos a hétvégi bajnokin ő is megsérült, és nem tud ott lenni a meccsen. Játszott már ezen a poszton Savic, több-kevesebb sikerrel. De szóba jöhet Lucas is ezen a poszton, és talán Thomas. Nincs könnyű helyzetben Simeone, kíváncsian várjuk kire esik a választása. Nem akárkik lesznek szemben, de bízzunk benne, bárki is kerül erre a posztra, megoldja a feladatot. A középpálya is adva van, bár nem tudni, Carrasco sérülése mennyire jött rendbe. A Koke-Gabi-Saúl trió biztos, a negyedik lehet Carrasco, de Gaitán is, ha a belga sérülése még nem engedi a teljes meccses terhelést. A csatársor minden bizonnyal a Griezmann-Gameiro duó lesz.

Jó lenne betalálni az odavágón, és annak ellenére, hogy a jobbhátvéd posztján lehet hogy lesznek gondok, nem kellene gólt kapni. Persze könnyű ezt leírni, de végrehajtani annál nehezebb lesz.

Sok múlik majd a játékvezetőn. Tudjuk, hogy ellenfelünk "jól fekszik" az európai szövetségnél, de bízzunk benne, hogy az erre a meccsre nevezett angol Atkinson a fair play szellemében fogja vezetni a meccset. Brit lévén biztosan engedi majd a kemény játékot, bár ki tudja, ez kinek kedvez majd...

Az Atlético meccsre nevezett 18 fős kerete: Moyá, Oblak, Godín, Savic, Lucas, Filipe Luís, Alberto Rodríguez, Tiago, Koke, Gabi, Thomas, Saúl, Gaitán, Carrasco, Griezmann, F.Torres, Gameiro, Correa.

A mérkőzés kedden este 20:45-kor kezdődik, az M4, és a Sport1 Tv is élőben közvetíti.

Bízzunk benne, hogy egy jó eredményt fogunk elérni kedden este. Ehhez száz százalékot, vagy talán annál is többet kell nyújtanunk. A helyzeteinket pedig úgy kellene kihasználnunk, mint a legutóbbi bajnokinkon. Itt a jó alkalom, hogy az elmúlt pár év sérelmeiért méltó bosszút vegyünk!

Aúpa Atléti!!! 

Hozzászólások  

#2 biashead 2017-05-02 09:25
Faragó Ricsi jó még, bár mintha lankadna a lelkesedése felénk, egy ideje ő is jobban kiszolgálja a divatok szurkolóit. ifj. Pöcsfej Knézy 100% kerülendő!
Idézet
#1 amfan 2017-05-01 20:00
Az M4 és a Sport1.... ha Matúz, vagy Méhes közvetít, akkor Sport1, mert csak ők ketten elfogulatlanok ott velünk szemben. Ha nem ők, marad az M4... :lol:
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.