Cikkek

A hétközi rosszul sikerült bajnoki után fontos volt hozni a Las Palmas elleni meccset. Kedden nagyon nem ment a helyzetkihasználás, szemben a maival, mivel öt gólt vágtunk a hazai csapatnak. Már a 18. percben 3-0 volt a javunkra, így talán egy kicsit pihenni is tudtunk a jövő heti BL-meccsre.

Az Atlético összeállítása a következő volt: Oblak - Giménez (Thomas 67.), Savic, Lucas, Filipe Luís - Koke, Gabi, Saúl, Gaitán - Griezmann (Correa 71.), Gameiro (F.Torres 58.).

Rögtön a kezdés után támadólag léptünk fel, és ennek meg is lett az eredménye. Egy perc után még fogta a kapus Giménez fejesét, de a 2. percben már nem tudott menteni. Saúl adott be mintaszerűen a bal szélről, középen érkezett Gameiro, és nagy gól lőtt becsúszva a bal felső sarokba.

Nem sokkal később Griezmann távoli lövését védte a hazaiak portása. Domináltunk továbbra is, és ennek további gólok voltak az eredményei. A 17. percben Koke szögletét Saúl fejelte a léc alá. Nem egészen egy perc múlva pedig már hárommal vezettünk! Gaitán adott álompasszt Gameironak, aki meg sem állt a kapuig, és szép gólt lőtt a hazai kapu bal oldalába. Ilyen nagyszerű kezdésre nem nagyon számítottunk, de természetesen nem szomorkodtunk e miatt. Ezután kicsit vissza is vett a csapat, de nem forgott veszélyben Oblak kapuja. Nagyszerű első félidőn voltunk túl, nagyjából húsz perc alatt el is döntöttük a meccset. 

A második félidő is hasonlóan kezdődött mint az első, bár a hazaiaknál többet volt a labda, de mi voltunk veszélyesebbek kapura. Párszor eljutottak a kapunkig, de komoly veszélyt nem tudtak kialakítani. Aztán a 65. percben meg is fogyatkoztak a hazaiak, egy csúnya könyöklés miatt második sárgával mehetett zuhanyozni idő előtt Boateng. Ezt pár perc múlva büntettük is. A 72. percben az ekkor már csereként pályára lépett Correa és Thomas hozták össze a negyedik gólt. A ghánai nagyszerűen tört be a tizenhatoson belülre, Correával kényszerítőzött, és a szépen visszakapott labdát nagyszerűen lőtte a hosszú sarokba. A három cserénk szerencsére még úgy érezte, tennie kell a dolgát a pályán. Torres sem akart kimaradni a fiesztából, és ehhez Filipe Luís sietett a segítségére. A brazil balbekk nagyszerűen centerezett középre a 91. percben, ahol mintaszerűen érkezett Torres, és a kapu közepébe lőtt. Öt gólt lőttünk idegenben, nagyszerű teljesítmény!

Bízzunk benne, hogy maradt még gól abban a bizonyos zsákban keddre is! Mert eddig voltak gondjaink a helyzetkihasználással, de ma a hét kapuralövésünkből öt beakadt. Szerencsére az eredmény alakulása lehetővé tette Cholo számára, hogy pihentessen pár játékost, Gameiro, és Griezmann is e célból lett lecserélve. Reméljük kedden este is hasonló arányban értékesítjük majd a helyzeteinket! 

Ez a mai egy szép győzelem volt, bízzunk benne, hogy kellő löketet ad majd a csapatnak a folytatásra!

Aúpa Atléti!!!

Hozzászólások  

#1 Hajpa-yes 2017-04-30 04:26
Hát őszintén,nem gondoltam volna,na de senki sem....szerintem.De a legjobbkor történt ez a gól parádé.
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.