Cikkek

A Villarreal elleni nem várt vereség (0-1) után, csapatunk az Estadio de Gran Canariába látogat szombaton. A szigetlakók ellen szimplán sem egyszerű nyerni, tele sérültekkel meg pláne. Yannick Carrasco a Villarreal ellen ficamította ki a kulccsontját. Vrsaljko bal térde több mint egy hónappal ezelőtt sérült meg. Juanfran szintén lassan két hete sérült, Augusto Fernández pedig még mindig csak lábadozik, függetlenül attól, hogy már labdás edzéseken vesz részt.

Mindezek tetejére Godín begyűjtötte idei tízedik sárgáját, tehát ő is kihagyja a sárgák elleni meccset.

Azt is írhatnám, hogy a csapat jelenlegi helyzete egyenesen arányos kicsiny klubunk, napokban elharapódzó problémáival. Na de ezt most hagyjuk…

A várható kezdőt, természetesen nem tudhatjuk. De mondjuk Oblak tuti kezdeni fog. Itt jegyezném meg, hogy annyira örülünk a felröppenő pletykáknak, miszerint pár sajtóorgánum már el is adta a Man Unitednek, mint ahogy Cholot is az Internek csilliárdokért…. Griezmannt már meg sem említeném, hiszen már az is tény, hogy ő nyártól a vörösöké…(Az mindegy az újságíróknak, hogy az Atlético csak 2018 nyarától igazolhat - jelen állás szerint - tehát akkor szeptemberre elég foghíjas lesz a csapat, és érdemes lesz átköltözni a Wanda Metropolitánoba, mert majd a lelkes ifikkel feltöltött Colchonerok bucira fognak verni minden csapatot - se)

De elkalandoztam Pletyka(település) irányába, célozzuk meg újfent Palmast!

Godín helyett biztos Lucas kezd, és az is tuti, hogy Giménez lesz a jobbhátvéd, mint ahogy Savic középen, Filipe meg a baloldalon fog futkározni.

Középen és elől fixre csak Gabit meg Griezmannt mondanám, és talán Saúlt is, meg a nem éppen legjobb idényét futó Kokét, akit néha megnéznék a padon, mert úgy be tud szürkülni, mint az őszi tajgai köd.

Na a maradék két helyre ha nem haragszotok meg, a rosszabbnál-rosszabb formában lévő 4 játékosunk pályázik….Szinte már félve várom a kezdőt, ki a két kiválasztott?Gaitán és Torres? Correa, és Gameiro? Vagy vegyítve? Sajnos jelen állás szerint szinte mindegy.

Na de hátha elsül végre Correa lába, vagy Torres bólint újfent, de lehet Gameiro tűnik fel "megen" csak egy mesterhármassal!! Úgy legyen!

Bárhogy is lesz, kint a kanáriknál, és bárhogy is alakul itt a klub helyzete, egy a lényeg:

AÚPA ATLÉTI!!!

Hozzászólások  

#1 biashead 2017-04-28 15:00
Kemény lesz, hajrá!!! AÚPA!
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.