Cikkek

Sajnos a mai meccsen meg voltunk átkozva. Számtalan helyzetet elpuskáztunk, és szembe találtuk magunkat egy hihetetlenül szerencsés ellenféllel. A Villarreal-nak esze ágában sem volt focizni, és a sors fintora, hogy még a három pontot is megszerezték ezzel az antifocival.

Az Atlético összeállítása a következő volt: Oblak - Giménez, Godín, Savic, Filipe Luís - Koke, Gabi, Saúl, Gaitán (Carrasco 56., F.Torres 72.) - Griezmann, Correa (Gameiro 56.).

Meglepetésre Correa kezdett Griezmann mellett, és nem Gameiro. Bekerült Gaitán is, kár, hogy nem tudott bizonyítani ma.

A meccs elejétől támadólag léptünk fel, beszorítottuk az ellenfelet a kapuja elé. De már ekkor látszott, nem állnak hadilábon a vendégek a szerencsével. Sorra hagytuk ki a helyzeteket, Griezmann, és Gaitán is hibázott a kapu előtt. Szinte minden lövésünk középre ment, a kapusnak meg sem kellett erőltetnie magát. 

A második félidőben fokoztuk a nyomást, Gaitán a meccs helyzetét hibázta el, szemben a kapussal. Ezután bejött Carrasco és Gameiro is. A belga szokatlanul jól játszott, egészen addig, amíg az ellenfél szerb hentese nem tarolta le, és nem kellett e miatt lecserélni. Hihetetlen szerencsével úszta meg az ellenfél kapott gól nélkül, szinte felbillent a pálya, csak a vendégek térfelén folyt a játék. Oblak lehet hogy el is szundított kicsit a kapuban... Folytattuk az inváziót, de el voltunk a mai nap átkozva. Mindig "közbejött valami", és kihagytuk a legnagyobb lehetőségeinket is. És ahogy lenni szokott, egy szórványos ellentámadásból betalált az ellenfél. A csatár szinte belebotlott a labdába, de ma a szerencse mellettük állt. Két (!) kapuralövésük volt ma... 

A hátralévő időben megpróbáltunk mindent, de Fortuna ellen esélyünk sem volt. Nyert ma az antifoci, a nyolc emberrel húsz méteren védekező ellenfél. Akik látatlanban aláírták volna az egy pontot, és talán maguk sem tudják hogy nyerték meg ezt a meccset. Dühítő látni a végeredményt, hiszen a csapatunk mindent megtett, de ma egyszerűen semmi sem sikerült. Ilyenkor jön elő az az "örökmondás": nagyon nem igazságos a foci!

Sokba lehet nekünk ez a meccs, hiszen gyorsan elolvadhat a három pontos előnyünk. A kanári-szigeteki túra sem lesz könnyű, de azt ennek a meccsenek a fényében kötelező megnyerni. Bár ilyen helyzetkihasználással lesz gondunk ott is...Bár még egy ilyen mázlista csapat mint a Villarreal nincs több a ligában...

Aúpa Atléti!!!

Hozzászólások  

#2 biashead 2017-04-26 05:45
Irritáló ez a takony sárga banda. Unom már, hogy Cholo nem rotál, persze hogy tavaszra kifingik az alap 12-14 ember, akik 1 szezon alatt lenyomnak 50-60 meccset, aztán persze a döntőn, meg elődöntőn meg bénáznak, aléltan futkosnak, mint a mérgezett egerek. Faszom, mikor veszi már észre a bajt???
Idézet
#1 amfan 2017-04-25 21:39
Na ezért is gyűlölöm ezeket a sárga geciket! Mindig mákjuk van, hihetetlen, hogy ma is hogy úszták ezt meg. Négy gólos siker helyett még ki is kapunk. Tényleg eszméletlen. Meg sem próbáltak focizni, ezért nem hogy három pont jár, hanem még le is vonnék tőlük pontot.
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.