Cikkek

A címből ítélve ez nem egy görög filmeposz, hanem egy nagyszerű játékos nagyszerű jubileuma! :) Uruguayi védőnk, Diego Godín, a keddi Leicester elleni BL-meccsen 300. alkalommal játszott az Atlético Madridban!

Az immár több, mint hat éve csapatunkat erősítő kőkemény védő, stílszerűen egy igen fontos mérkőzésen érte el ezt a kerek jubileumot. Az első, piros-fehérben játszott meccse is emlékezetesre sikeredett, hiszen a 2010-es európai Szuperkupa-döntőn szerepelt először az Atlétiben, amit 2-0-ra megnyertünk az Internazionale ellen.

Ezen a 300 meccsen szerzett 22 gólt, közte az emlékezetes bajnoki címet jelentő fejesgólt a Camp Nouban, a 2013-14-es LaLiga győzelmünkkor. 

Az itt eltöltött évek alatt a klub egyik ikonjává nőtte ki magát, Gabi mellett ő a másik csapatkapitány. A méltán híres védelmünk "alapköve", aki az ellenfél kapujára is komoly veszélyt jelent.

A háromszáz meccsbe hat cím is "belefért": két európai Szuperkupát, egy Európa Ligát, egy Copa del Rey-t, egy spanyol bajnoki címet, és egy spanyol Szuperkupát hódított el a csapattal. 

Gratulálunk neki, és reméljük az eddigi hat címe mellé szerez még párat! :) 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

atm Atlético Madrid, Peña Atlética de Hungría
Az Atletico Madrid labdarúgócsapatának magyar szurkolói oldala.